Nurbozdag08 merhaba 🙋 aslında kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor anladığım kadarıyla, ben hiç yalancı sancı,bel ağrısı vs gibi şeyler yaşamadım, tam 40. Haftada nişan geldi bir gece, sabah doktora gittim 4cm acıklık varmıs eve gönderdi gece ve ya yarın sabaha gelirsin dedi ama bende hala herhangi bir ağrı sancı vs yoktu bu arada, akşam dışarıdaydim saat başı gbi anı ağrılar girmeye başladı kasıklarıma bir anda geliyor 40 saniye kadsr nefesimi kesiyor sonra gidiyor ama ben hala ne olduğunun farkında değilim olayın, gece eve geçtim yattım sabaha kadar sıklıklari artarak devam etti bu agrı en son 10 dk da bir giriyordu, bir lavaboya gitmek istedm ama lavaboda oturduğum gibi kaldım sancı geçti öyle kalkabildim, sonrada giyinip hastaneye gittim 8 cm acıklık varmıs ama hastanede hiç sancım çıkmadı nst de, doktorum hemen suyu patlattım çok hafif bir suni sancı verdi ve 30 dk sonra falan dogum oldu. Suanda 2. Hamileligim 39 haftadayim bunda daha farklı ilerliyor gibi arada arada bel ağrısı ve yalancı sancı oluyor.nasil bir dogum yasanicak bilmiyorm bile ☺️Aynı bedende 2 hamilelik bile ne kadar değişiyormuş onun için akışına bırakın sizde illaki bir şekilde hissettiricektir gelicegini☺️ saglıkla kavuşun inşallah 🌼💜