bboran minikmucizem20 bende bugün şeker yükleme yaptım 162 çıktı. Şimdi 5 gün açlık ve tokluk takibi yapıcam evde kendim sonra duruma göre konusuruz dedi doktor 🥺
Glnrskr minikmucizem20 Salata ayran veya yoğurt her öğünde yiyorum. Her yemekten sonra minimum 15 dakika yürüyüş yapıyorum. Benim bayağı yüksek insülin de kullanıyorum. Diyete uyup yürüdüğüm zaman normale dönmeye başladık. Salata da limon yok.
Aymerah minikmucizem20 tip1 diyabetli annesi olarak yüksek şekerde insülin dışında bol su ve maden suyu düşrüyor şekeri .
Ayaz_Aybars_mom littlemiddle 🤣🤣🤣🤣 valla uygulamanin en garip üyesi sanırim sorular garip garip cözemedim
CeylanAk Öğünlerde ayran içiyorum brn genelde birde yemek yedikten hemen sonra yürüyorum çok işe yarıyor açlık şekerin yükseksede sabah yürüyüş yaptıktan sonra ölçmemi istedi doktor dediğini yaptıktan sonra o bile normal çıkıyor
Berfincicek CeylanAk brnım öğlen ve akşam açlıklarım normal ama sabah 100 geliyor birkaç kere. Onu nasıl düşürecekmişiz yürüyüşle mi? Ya da düşmezse insülin başlıyprlar mı? Tokluk en fazla 110 gördüm. Onlar da sıkıntı yaşamadım hiç.
CeylanAk Berfincicek bende aynı senin gibiydim açlık 100 ün altına inmiyordu diyetisyen diyet listesi birde yürüyüş dedi sabah çocukları okula bırakıp geliyorum o bile işe yarıyor sonra ölçüm yapmamı söyledi gerçektende işe yaradığını gördüm diyetisyenin verdiği listeyle beraber tokluklarımda hiç sıkıntı yok en fazla 120 gördüm
Berfincicek CeylanAk bende öyle tokluklarım süper gidiyo ama açlık sıkıntı o da sadece sabah açlığı yani. Daha 1 ay oldu doktorum görmedi Salı görecek inşallah insülin başlanmaz :(
CeylanAk Berfincicek sabah açlıkları yüksek ama 100 olduğu için aşırı bi yüksek demedi arada 90 altıda çıkıyordu diyetle düzene sokmaya çalışıcaz dedi insülin demedi şimdilik
CeylanAk minikmucizem20 hiç denemedim tarçınla ilgili olumlu şeyler okumadım gebelikte zaten normalde iki aydır şeker kullanmadığım için alıştım tatlı şeylerle aram yok
Htc03003 CeylanAk bende bilmiyorum😄 bakliyat falan yenmemesi gerekiyormuş onlarda yükseltiyormuş dogru mu acaba ya ne yiyecegiz