ibuse 9 ay bu korku ile kendimi m af etmişim, 11 temmuz da planli sezeryan istedim ben normal doğum istememiştim bi şekilde doğurucaksam o sezeryandı 10 temmuz çarşamba saat 11 de suyum geldi direk gittik tok olduğumdan doktor ameliyata alamadi sabahi beklicez dedi benim sanci gece 12 de başladi sabah 9 a kadsr geberdim doğum sancisi cektim suyum gelmeseydi ameliyat korkusu vardi hastanede o sanciyi sabaha kadar çektim ya ? Dedim ki nolucaksa olsun beni acil alsinlar geberiyorum dayanicak güc kalmadi yani demem o ki beni almaya geldiler ben ne ailemi gordum ne bisey yeterki spinal olayim belden altimi sanci gelmeden hissetmiyim diye dua ederek gittim ne bi koeku ne bişey girdim 2 dakka olmadan bebek çıktı burda yaziyolar ya hareketleri hissediyosun diye ameliyat sirasinda ben hiç bişey hissetmedim okadar güzel geçti ki , ilk ayaga kalkis diyolar hiç bişey olmadi ve inanirmisiniz bilmiyorum ayaga kalktim bi tur attirdilar ikinci kez kalktim saçımı düzlestirip makyaj yaptim okadar iyiydi ki hiç bişey hissetmedim ben benim kolay geçti bu arada herkesin bünyesi farkliymiş onu çok iyi anladim ve boşu boşuna korkmuşum , ama o sanciyi cekmeseydim ben panikten giremeyebilirdim ameliyata her şeyde bi hayir var hiç korkmayin bol dua edin her iki doğum şeklinde de kolay geçsin dualarim sizinle , korkmayin desem de o anı yaşayaana kadar korkucaksiniz eminim ben de öyleydim ama lütfen yaşadiktsn sonra tekrar yazin , bu muymuş diceksiniz eminim💖🙏🌸