Mrvsmt2502 Zehranisa25 doğum türü fark etmeksizin en erken 2 ay sonra korse takılmalı çünkü erken takmak rahim sarkmasına sebep olabilir. (*SEZARYEN)
kaderakgun1 Zehranisa25 ben 2 hafta sonra taktım iyi ki de takmışım hiç göbegim kalmamıştı ve bu doğumumdan sonra da hemen takacagım inşallah (sezeryanla doğurdum)
Birbebekannesi01 Zehranisa25 2 aya yaklasmisti sanırım ama doğumdan sonra yoğun bakım sürecim olmuştu sadece su ve serum verildiği için göbek felan kalmamıştı bende zaten s beden aldirmistim eşime slip gibi giyilenlerden felaket dardı 1 saat sonra çıkarıp bidaha takmamistim bunda da pamuklu bir şal ya da kumasla sıkıca sararım ya korse eziyet resmen
Melisayaren Zehranisa25 14 ekime gün verildi sezeryan olucak tekrar ben beklemicem ilkinde de beklemedim hiç karnım kalmadı
iremm61 kaderakgun1 Merhaba önerebileceğiniz bi korse var mıdır acaba korse arayışındayım kullanışlı ve işe yarar korse arıyorum
kaderakgun1 Zehranisa25 2 hafta beklemeni öneririm canım ben belim çok ağrıyordu diye takmıştım ama benim korsem bütün karnımı sarıyordu sarkma olmadı çok şükür
Melisayaren Zehranisa25 ben aldırmamıştım kendileri kaynadı ama istersen giymeyi dene rahatsın devam edersin değilsen biraz daha beklersin
kaderakgun1 iremm61 merhaba canım ben 4 yıl önce owli doğum sonrası inceltici bel destekli korse almıştım çok memnun kalmıştım baya kullandım arkadaşlarıma verdim hatta şuan bile birinde ben doğum yapana kadar kullanacak hala taş gibi onu önerebilirim ancak kullandığım için diğer markaları bilemiyorum ben aldığımda 100 liraydı şuan baktım kendi sitesinde 729 lira bütçemi aşmaz dersen sonsuz tavsiye
iremm61 kaderakgun1 çok teşekkür ederim, önerdiğin korseye bakacağım sen de umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏼
EceQueen kaderakgun1 bedenini ne aldınız acaba? Ben de doğumdan önce sipariş vermek istiyorum haftaya doğumum. 160 boy şu an 62 kiloyum doğurunca s/xs mi m/l mı olur karar veremedim…🤔
kaderakgun1 EceQueen : Kendi sitesinde beden tablosu bu şekilde Ben 1.70 boy 65 kiloydum doğumdan önce M beden aldım diye hatırlıyorum XS/S: 61-90 cm bel çevresi için, M/L: 91-110 cm bel çevresi için, XL/XXL: 111-140 cm bel çevresi için uygundur.
EceQueen kaderakgun1 teşekkür ederimmm bel çevremi tam kestiremiyorum şu an ama bana da m olur heralde ❤️🙏🏻