busra_basturk Açım ama canım da bişey çekmiyor ne yapsam bilemedim eşim zaten gece 2 3 arası geliyor kendime göre yapıcam ekmek arası yapıp yesem mi ki😅 yada fikirleriniz varsa alabilirim
Alpmom__ busra_basturk Tas kebabı ve pirinç pilavı yaptımm 😍 Tek kişi olsaydım tost yapar yerdim herhalde ya da sadece bir kase çorba 🤗
myangelson busra_basturk mantarlı tavuk sote Pirinç pilavı Salata Eşim eve gelmiyor olsaydı muhtemelen tost yapabilirdim, sandviç veya patates kizartirdim biraz 🙈
BusrAsil2019 busra_basturk Dışardan söyledik şurdan şuraya kalkcak halim yok vala. Hatta biri olsa da hayrına bulaşık makinesini yerleştirse 😒
busra_basturk BusrAsil2019 Bazen benimde öyle oluyor iki gün dür eve süpürge çekicem erteliyorum pazartesi eşime kitlerim 😅
busra_basturk ceren-123 afiyet olsun düşünürken kolaya kaçayım dedim en sonunda sandiviç yaptım yedim😅
Tugceeayo busra_basturk ay buradaki yemekleri görünce özendim 🥹 6+3 haftalığım sürekli midem bulanıyor yemek yapamıyorum ancak eşim dışarıdan söylüyor
busra_basturk Tugceeayo ilk zamanlar benim de öyleydi anlıyorum seni mutfağa giremiyordum hep ekmek arası peynir domates salatalık sandiviç tarzı yapıp yiyordum
littlemiddle İtalyan mutfağından makarrino, tavsiye ederim kızlar bu aralar sık sık yapıyoruz jfkdbdk
busra_basturk Rumeysaeliz Afiyet olsun ☺ Ben balıktan tiksindim yanına bile yaklaşamıyorum anca konserve ton balığı yiyorum
gaydirigubbakcemilem busra_basturk dışardan söyledim 😂 eşimde arkadaşlarıyla yemeğe gitti ben işim gücüm yok yemekmi yapıcaktım 🤭
busra_basturk Muhammedmomss Afiyet olsun ne zaman dır canım çekiyor du unuttuydum yarın yapayım bari😅