Brvndkm 6+3 ken vajinal kalp atışını duydum bugün lavaboya gittiğimde peçeteye kırmızı kahverengi kan geldi doktora gittim devlette cihazdan mı başka bir şey den mi kalp atışını duymadı 😔benim gibi olan var mı kan uyuşmazlığı da var eşimle benim aramda
semi29_ Brvndkm kan uyuşmazlığınız varsa acilen size uyuşmazlık iğnesi yapılmalı lekelenme kanama düşük vs ne olursa olsun 72 saat içinde iğne yapılmalı yoksa çok riskli olur özele gidin tekrar baktırın 23 haftalık hamileyim 2 defa lekelenme yaşadım ve ikisinde de iğne vuruldum 1 2 hafta dikkat ettikten sonra normal yaşantıma geri döndüm özele gidin iğnenizi vursunlar umarım bebeğiniz sağlıklıdır 🌸
Esrakcshn Brvndkm 6 haftadan beri kanamaların oluyo bende kan uyuşmazlığı yok kanama alanı var biri bitiyo yenisi oluşuyor iğne fitil vs kullaniyom 14 haftaya girdim 3 gündür adetten beter kanama yaşıyorum doktoruma 2 kere gittim bebek iyiydi maşallah ama insan o kırmızıları görünce cidden motivasyon olarak çok düşüyor. Kan uyuşmazlığı için iğne bar diye biliyorum tekrar bı doktora gidin ben 6 haftalıkken acile gitmiştim kalp atımı var demişlerdi
e_blue_sky_a Brvndkm kan uyuşmazlığı varsa acilen uyuşmazlık iğnesi olmalısınız devlete acile gidin olun hemen. Önlem olarak düşüğü önlemek için
Ayse2188 Brvndkm bende 6 haftaligim cumadan kahverengi leke ile başladı cumartesi kahverengi kırmızı kanama oldu doktora gittim uyuşmazlık için iğne yapıldı ve duphaston başladı ama hala kanama devam ediyor bı azalıyor bı artıyor anlamadım bugün sabah fazlaydı acile gittim alttan muayene yapti aktif kanama yok ilaca devam ve istirahat verdi haftaici tekrar gidicem korkuyorum
deletedmom7263 Özel hastaneye git kalp atisi icin, kan tahlili vs olmayinca sadece ultrason baktiklarinda az ucret aliyorlar, devletin cihazları cok iyi degil.
Brvndkm semi29_ iğneyi dün vurdum sizin lekenmeniz nasıldı rengi benim kırmızı ve kahverengi beraberdi şimdi peçeteyle silince kahverengi
e_blue_sky_a semi29_ aynen benim de sizin gıbı olmuştu. 28de pozitif çıktı. Meğer iğne kaynaklı imiş. Neyse kı bebek doğdu ve benim kan grubumda idi o yüzden önlem olarak olduk iğneyi ama uyuşmazlık oluşmamış şükür
Brvndkm Esrakcshn ben 6+3 de vajinal kalp atışını duydum vajinal baktığında kahverengi akıntı geldi iki sonra kahverengi ve kırmızı kanama gelince direk acile gittim iğne vurdu ama kalp atışını duyamadım dedi şimdi de uzun sümüksü kahverengi akıntım var
semi29_ e_blue_sky_a aynen öyle kanama vs olmadığı sürece 28.haftada önlem olarak vuruluyor doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna göre tekrar vuruluyor diğer gebelikleri ve anneyi korumak için o yüzden kan uyuşmazlığını asla unutmamak lazım doktorum bana hep gebelikle ilgili ne olursa olsun adından önce benim kan uyuşmazlığım var diyeceksin diyor
Esrakcshn Brvndkm kalp atışını geç duyanlar olabiliyor kanama için progestan iğne kullanmanız lazım eğer kullanmıyorsanız
Brvndkm Esrakcshn kalp atışını vajjinal duydum kanamam başlayınca devlete gittim duyamadım dedi cihazdan mı bilmiyorum dedi yarın kendi doktoruma gideceğim Protestan prednol kullanıyorum
Esrakcshn Brvndkm geçen bende devlete gittim pişman oldum saçma sapan şeyler söyleyip strese soktu yoğun kanama geçirdim stresten çok şükür kendi doktorum uzmanda rahatlatti beni