Mekselina49 Melissduru benimde aynı böyle göbeğim aşagıdan şişti benimde hamilelik hiç kızıma benzemiyor farklı ama doktor kız dedi😂
Mekselina49 Melissduru kız valla bende de aynı kızım var erkek olsun istiyorum ama kız dedi ben hala inanmıyorum tabi fark etmez ama rüya gördüm göbeğim sivri aşermem tatlı anlamadım
Hamileannem Melissduru https://mutluresim.com/images/2024/09/28/ztETv9.jpgbenim göbeğim de böle erkek
Mekselina49 _Mother_ ikimiz aynı kaderi yaşıyoruz o zaman bi kızım var hamileliğim aynı erkek hamileliği herkes erkek diyordu şok oldular
_Mother_ Mekselina49 sizinde mi 2. Kız oluyor sağlıkla gelsinler inşallah kader kısmet işte hiçbirşey tutmadı görenler erkek mi diye sorunca daha da sinir oluyorum 😅🤣😂 rabbim o duyguyu da nasip etsin inşallah
tospikk1 Melissduru kaç haftalık şuan bu göbek resminiz acaba merak ettim yanlış anlamayın ne zman göbek çıkmaya başlıyo
Melissduru tospikk1 kızımda çok geç çıkmıştı bu ikinci gebeliğim 8. Haftada belirmeye başladı şuan 12 haftalık 🥰
Melissduru Fehime_2232 merhaba Zeynep inci ye gidiyorum randevu buldukça çok iyi doktor ama tüm tanıdıklarımda Elif hanımı öneriyor Elif Eryılmaz dı sanırım adı
Melissduru Fehime_2232 tüm doktorlar ilgili aslında ben gebelikten önce bora bey di adı sanırım bir ondan memnun kalmadım 🫢