Fs10 Kızlar merhaba. Benim doğumum yaklaşıyor. Hamile olduğumu öğrendiğimde bir hevesle bir sürü pantolon almıştım. Aralarında hiç kullanamadığım birsürü hamile pantolonu var. Bana olamayanları ve hiç kullanılmamışları İhtiyacı olan isteyen varsa ücretsiz göndericem. Boyum 1.65. Kilosu 65 75 hatta 80 kilo aralığında olanlara rahat olur hepsi. Çoğu lcwdan alınma kalıplarını biliyorsunuzdur zaten. Biraz geniş oluyor.
Babybili Fs10 merhaba benimle hemen hemen aynı zamanda hamile kalan bir hanım var benim ihtiyacım yok ama ona iletmem İçin henüz kimseye vermediysen bana gönderebilir misin 42 beden giyiyor
Bsra17 Fs10 böyle birşey yapman hele ki karsılıksız bir şekilde insallah evladini saglikla kucagina alirsin.ve kalbin gibi iyi bir ömrünüz olur🙏
Fs10 Babybili tabiki en büyük boylarını size gönderiyim ama bendeki en büyük beden 40. Umarım olur. Kalanlarıda diğer arkadaşa yollayayım. İnstagram yada mail adresiniz varsa oradan adres bilgileri için haberleşelim
Fs10 Bsra17 amin canım rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımızıa almayı nasip etsin. Bana yaramadı başkalarına yarasın diye düşündüm.
Fs10 Habibee tabiki canım instagram yada mail adresin varsa bırak ben iletişime geçeyim seninle. Oradan adres bilgilerini alırım
Melissss123 Kimseye göndermediyseniz banada gönderebilirsiniz hiçbirşey alamadım kendime melisdiladener@gmail.com
Babybili Fs10 canım o 42 giyiyor o Zaman sen direk 40 giyenlere gönder hakkı geçmesin yinede çok teşekkür ederiz 😘
Fs10 Bsra17 dedim ya bir heves her bedeninden aldım çalışıyorum değişik değişik giyerim diye 😊 ama bazılarına sıra gelmedi. 10 tane kadar vardı onları paylaştırdım yazan dört arkadaşa