LavinsMom Bana acil adet söktürücü lazım. Doğal yollardan. Şiştim artıık adet olamayınca bi şişkinlik,bi gerginlik. Geliyorlar bana. 😩
Seymaben LavinsMom kekik çayı birtanem benim kurtaricim 1 bardak kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik koyuyorum 5 dk demleniyor sabah akşam olarak kullanıyorum ya içtiğim gün adet oluyorum yada ertesi gün dene istersen 😘
Melodimm LavinsMom Hamilesen bəlkə?Test eledin.Men soğanı qaynadıb içirdim onunla oldum gündə 2 dəfə.
LavinsMom Dnmzzeda yok o haplar benim ayarimi bozuyor ya. Sogan suyu birde iyi ama o da cok kotuuu igrenc
Mem Kiraz sapı kaynatıp için ya da aç karnına maydonoz kaynatın sonrasın da biraz dinlendirip bir kaç gün içebilirsiniz ekstra olarak çok ağır olmayacak şekilde ağır şeyler kaldırıp indirebilirsiniz
LavinsMom Seymaben gecen ay kekik iciyordum ya geciktigi zaman . Demek o ise yaramisti yaapayim hemen tesekkur ederim
Seymaben LavinsMom çok etkili gerçekten ben bazen içmiyorum doğal yollu olsun diye ama olmamakta ısrar ediyor hemen kekik çayına yapisiyorum😂😂
LavinsMom Melodimm sogan cox pisdie ureymi bulandirir onu nece icirseen. İyini gordm hec icmedm tulladm hamsn.
Melodimm LavinsMom Məcbur🥲Birde qaraçörek otunu əzdim kofe çəkəndə çay qaşığının ucunda ac qarına su ilə içtim 2 gün oda təsir elədi.