Thelady Merhaba 36+4 haftalık gebeyim, dünden beri bebeği çok aşağıda hissediyorum, çok hareketli ve ishalim vardı, bugün de sütüm gelmiş atletime bulaşmış, doğumun yaklaştığını ya da başladığını nasıl anlamıştiniz
nylmz1 Thelady ilk doğumumu 38+6 da normal ikinci doğumumu 36+3 de sezaryen olarak yaptım ikisinde de sancılarım düzenli geldiğinde anladım . Zaten ilk doğumumda doğumdan 8 saat önce nişanın gelmişti
Fulyalife Thelady bende 36+2 yım ve benimde bebeğim fazla hareketli çok kasılıyor sık sık karnım sertleşiyor ve ishal durumu da var, sizin gibi bende diyorum acaba doğum mu yakın artık her an böyle tetikte olcaz galiba
Thelady nylmz1 Sancıyı nasıl anlıyoruz, adet sancısı gibi mi oluyor yoksa bel ağrısı gibi mi, şu an bel ağrım var
Fulyalife Thelady aynen ya belirsizlik, acaba yakın mı iki hafta mi üç hafta mi ne kadar bekliycez diye diye bekliycez artik
vesonradedimkii adet sancısı gibi bi ağrıyla başladı nişanım geldi sonra ağrı gittikçe sıklaştı sıklaştıkça şiddetlendi derken haydi bakalım doğuma😅