yaren0611 Kızlar hiçbişey yoktu bugün çok mide bulantılarım başladı normal mi bu ayda başlaması? Yarın nasıl olur bilmiyorum ama bugün çok bulanıyor.
Elifff2112 yaren0611 7+4 bulantimdsn hiçbir şey yiyemedim daha kusturmuyor ama öldürüyor yani bildiginiz
Sinemce1 yaren0611 benim de 7. Haftadan önce ara sıra oluyordu 7. Haftaya girdik her gün kusmaya başladım. Aralıksız midem bulanıyor sadece geceleri rahatlıyorum. Çok normal bu yaşadıklarımız 🥲
meryemefem yaren0611 benimde başta hiç bir belirtim yoktu ama 7.haftaya girmemle başladı özellikle bulantı şuan 8haftalığız
myangelson yaren0611 benim de bu hamileliğimde 6-7 hafta arası başladı 15+3 olduk hala devam prilamsiz duramıyorum 🥲
leylatosun55 yaren0611 çok normal benim 8. Haftada başladı 6. Ayımda hafifledi 8. Ayımdayım yine başladı
busrasya yaren0611 benimde 7. Haftada başlamıştı birden başladı ve 16ya kadar da aktif devam etti benim çok zordu
ayseheyecanli yaren0611 benim 5 hafta başladı 3 gün sürdü sonra kurtuldum çok şükür 6 aylık oldu 3 gün mide bulantısı yaşadım