Ben yaşadım siz yaşamayın sevgili dostlar. 24. Haftamda şeker yüklemesinde şekerim çıkması sonucu eczaneden ölçüm aleti aldım takip için. Ama anlam veremediğim şekilde yüksek çıkardığı değerlerim oluyordu hep sorun bende diye düşünüyordum 30. Haftaya kadar böyle geldik kontrol için gittiğimde diyabet hemşiresiyle bir görüşmem oldu cihazını test edelim bir dedi sabah açlık ver ve sonra kendi cihazında ölç dedi hastanede 82 çıkan sonucum cihazda 103 çıktı. 2 hafta sonra tekrar çağırmıştı doktor insülin başlanabilme ihtimali vardı. 2 hafta sonra tekrar geldim açlık tokluk ve 3 aylık ortalamama bakıldı. 3 aylık ortalama gayet iyi. Açlık hastanede 82 cihazda 106 çıktı. 2 saat sonraki tokluk hastanede 128 cihazda 168 çıktı! Yani sadece cihaza bağlı kalsaydık boşu boşuna belki de insüline başlanacaktı. Demem o ki sevgili gebeler şekeriniz çıkar da evde takip yapmanız gerekirse öncelikle aldığınız cihazı hastaneyle teyit edin benim gibi boşu boşuna zehir etmeyin süreci kendinize. Boşuna stres yaşadım kendimi aşırı kıstım