pinaarrylmz kızlar refleksmi bilmiyorum ama bazı yaşlıların emziği yalayıp ağzına ıslatıp bebeğin sokanları görüyorum çok yanlıs başına gelen varmı böyle bişey?
Aylaa123 pinaarrylmz bende çok gördüm gördüğüm zamanda uyardım benim bebeğim doğmadı ona yapılmadı ama başkasının çocuguna yapılırken yere düştü pis dedi dedim senin ağzın çokmu temiz yıkayabilirsin ne var benim ağzımda biz hep çocukları böyle büyüttük birşey olmadı dedi 😂midem bulandı ya güya çok titiz
Ayaz_Aybars_mom pinaarrylmz cok gordum hatta annem kardesimin emziginede yapardi dustugu zaman o an su yoksa mecburiyet gbi bsi annesi sonucta ne var ne olacak ama ben bi baskasinin yapmasina asla izin vermezdim sahsen
Gamzeli_03 Aylaa123 çocuk konuşamıyor yazık ona hayır mı diyecek ya ne düşüncesiz bu tür insanlar senin ağzından ki mikrop neden benim çocuğa geçsin git bi suya tut ne diye çocuğun ağzına veriyorsun benim ki emzik emmiyor ama geçen kaynana dişi mi çıkmış diye sanırım elini ağzına sokmuş eşim tepki gösterdi ben dışarıda idim 🤮🤢 ben kendi çocuğumun dişi mi diye elimi koymadım daha ağzına,🤦🏻♀️
Hilallly pinaarrylmz çok gördüm bunu herkes normal karşılıyor ben yapamam bide aman nolcak biz böyle yaptık hep diyorlar
Aslaninannesi_ Görsem kalp krizi geçiririm heralde 😀😀 kaşığı kendi ağzına sokup soğutup bebeğin ağzına veren yaşlılar da gördüm 😀😀
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizima istemiyor öğürüyor ayagina bu sebepten emzigi biraktirmistim laf anlatamiyordum cünkü
ykaya18 Nee asla, abartmasınlar ya Allah aşkına cahil cahil işler yapıyorlar, direkt kavga ederdim kim olursa olsun. Haddini bilsinler valla göz yumarsak yapmaya devam ederler.
Gamzeli_03 Aylaa123 maalesef artık eskisi gibi değil insanlar daha bilinçlendi önce yaşlılar bebeklerin ağzına kendi geçişin den veriyordu 🤢🤮 eşim de o gün aynısını söyledi sen babaanneme kızıyordun çocukların ağzına kendi ağzından bir şey veriyor diye şimdi sen elini veriyorsun çocuğa Allah’a emanet olsunlar
Ytsnzy pinaarrylmz ağzının üstüne çakacan gördüğün yerde.El kadar bebek senin ağzındaki mikropları almak zorunda mı ya👿
Meliyda pinaarrylmz ilk kızımda annem yapacakken yakaladım ve içimden venom çıktı resmen en nefret ettiğim sey ben aynı kaşığı bile kullandırmıyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms pinaarrylmz Allahtan benimkiler emzik almadı hiç. Düşüncesizce bi hareket bence. Çünkü dişini fırçalıyo mu temiz mi değil mi siz bilmeden yalayıp emziği vermek mantıksız. Beim görümcem kendi yapıyor çocuğunun emziğine. Üstüne toz tüy falan yapışıyormuş temizlemek için yapıyormuş
Gamzeli_03 Aylaa123 hiç sorma 🤮🤢 şöyle düşünce acaba kendi bebekligim de yaşadım mı böyle birşeyi 🤦🏻♀️🤢
Mrvsmt2502 pinaarrylmz yapan görürsem bende yalayıp onun ağzına veririm bundan sonra siz kullanın artık o emziği diye.