Yavyum Merhabalar herkese acaba mi diye düşünürken sizden yardım istemeyi düşündüm kan testi yaptırdım doktor ile görüşemedim tatilde imiş Size sormak istiyorum Çarşamba :67.03 Cuma:134.06 Çıktı bu nedir normal mi hiç kimseye söyleyemedim eşim doktor ile görüşüp açıklamak istiyo ama ben nedir durum onu bile anlamadım yardım lütfeeeeeennnn💐
denizannee Yavyum hayırlı olsuuunn 🤗🤗 evli olup, bebek isteyip, kan testi yaptırıp, bhcgnin artması gereken bisey olup olmadığını bilmeyen, bhcgyi yuksek görüp internetten araştırmayıp direk buraya yazan biri olur mu güzellik 🤪🤪🤪 hamilesin işte 💃
Yavyum Gizem_miros bende sayıların artmasını kötü bişi olarak aksilik var diye düşünmüştüm çok çok teşekkür ederim 💐
Yavyum Goksinismail maşallah Goksinismail maşallah maşallah maşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️ bi mucize ya
Yavyum Kumru82 hoşbuldum çok çok acemi bi anne adayıyım 🤦♀️ hayırlısıyla kucağımızı almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️ ❤️ sağlıcakla hayırlı evlat olsunlar inşallah 💐💐 Resmen dünya ya ben bi kere daha geldim😊
Yavyum denizannee aslında o kadar çok baktım ki internette biçok yazan şey beni korkuttu boş gebelik dış gebelik kavramlarına takıldım artan beta hcg gözüme görünmedi bile üstüne birde doktor bulamamış olmam ki elimde kimseye söyleme diye diretince normal mi değil mi hiç bilemedim her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum kesin oldu derken şu an öyle bişi yok ama sonuç bu galiba daha şalkınlığı atamadım 🤭🤗 ya da hamilesin denmesini duymak istedim hamileliği tadan güzel annelerden💐
Yavyum denizannee ayyyyyyy çok şükür canım benim hamdolsun çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 ❤️ 💐💐
Yavyum Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize çok çok duacınızım Allah razı olsun o kadar içimi rahatlatıp şu bikaç günü bana o kadar rahat atlatmama yardımcı oldunuz ki annelik büyük bi mucize ben ise büyük şaşkın hepinizden çok güzel şeyler hissettim rahatladım ki mucizeme inanıyorum sayenizde Allah razı olsun hepinizden canlarım inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım 💐❤️💐❤️💐❤️💐😘