Eminekvnlk Bebeğin kilosu iyi canım korkma ciğer geliştirici de vurmuşlar bi sıkıntı olmaz allahın izniyle ile
Ayaz_Aybars_mom busra2021emir ins kuzum ama bana ole bisi demediler durduk yerde dogdu 🤣 bnm ne kilo alimim.vardi nede bebekle alakali bisi hersey normal ilerliyodu nasip iste birden geldi
EY90931524 Mirac2019 detaylı bir bilgim yok, kardeşim yaşadı bu durumu sorayım ona. Kendinizi strese sokmayın, inşallah sizde sorun çıkmadan bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🙏
Anneadayiii Mirac2019 kontrol amaçlı 2 saat kadar kaldı sonrasında yanıma geldi. Şimdi 5 yaşında :) sadece uzun bir süre hep üst solunum yolu hastalıkları ile bogustuk ona dikkat etmen gerekiyor
fztanne1 Zumry66 geçecek inşallah herkesin başına geliyor böyle düşünün, iyi düşünmeye çalış o zaman azalır inşallah ☺️
EY90931524 Mirac2019 merhaba nasılsınız? Herhangi bir sorun olmamıştır umarım. Ben kardeşime sordum ama onun bilgisi yokmuş malesef
Ballkusum_33 Zumry66 bende 34+4 te doğum yaptım 13 gün kuvozde kaldı 2580 gramdı. Çok şükür şuan 22 aylık oldu oğlum. Evi ortalığı 56 ediyor 😁🥰 vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🌸