AleynanNUR 5 hafta 6 günlük yazıyor ultrasonda bebek 2 mm hiçbir can belirtisi yok dedi doktor alttan muayene bile etti hafta içi geri gel dedi başına gelen var mı
sweetmom_ AleynanNUR 5 haftalıkken insanlar keseyi göremiyor. Annelere hemen böyle kötü haberi kesin bir şekilde veriyorlar ya çıldırıyorum. Ben 5 haftalıkken kese yoktu 6da keseyi gördüm doktorum beni 2 hafta sonra yanına çağırdı 8 haftalıkken bebek kalp atışı duyuldu.
sweetmom_ AleynanNUR 5 haftalıkken insanlar keseyi göremiyor. Annelere hemen böyle kötü haberi kesin bir şekilde veriyorlar ya çıldırıyorum. Ben 5 haftalıkken kese yoktu 6da keseyi gördüm doktorum beni 2 hafta sonra yanına çağırdı 8 haftalıkken bebek kalp atışı duyuldu.
Maviss718 AleynanNUR Daha erken canım zaten bu haftalarda görünmemesi gayet normal. Ben 6 da keseyi 8 de kalp atışını duydum oda vajinal ultrasonla. Biraz bekle kontrole öyle git çok erken daha
Bergamot AleynanNUR bence doktorunuzu değiştirin 5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi görmüştük bebek bile yoktu piyasada. Sıkmayın canınızı bu doktorlar felaket tellalığına bayılıyor
Aylaa123 AleynanNUR 5 haftalık kalp atışı duyumazki zaten ben 6 haftalıkken keseyi görüp 8 haftalık kalp atısını duydum 10 gün bekleyip başka doktora gidin
Elifff2112 AleynanNUR 7+4 um daha bebeği de görmedim kalp atışını da duymadım doktorum hic böyle olumsuz konuşmadı haftaya kontrolüm boş yere sıkıntı etmeyin doktorunuzu değiştirin