Gokturkmom_ Aylık ne kadar mutfağa bütçe ayırıyorsunuz?Haftalık 1000-1500 net pazara harcanıyor.Biz genelde aylık alışveriş yapıyoruz mesela kıyma, tavuk ,deterjan vs gibi para tutan ürünler 5-6 net gidiyor.
Beyazem- Gokturkmom_ biz henüz 2 kişiyiz geçen aya kadar aylık tam 3.500 gidiyodu artık 5 bine yükselttik et sebze herşey dahil🤭
anneadayi_ Gokturkmom_ bizde ayda dört defa gidiyoruz en az ikibin tutuyor market dahil hepsi 17 bin tutuyor
Tutaste_ metemom_ ahahahahahah aynı aynı daha bebek dogmadan 20 masraf ettik hastane postane parası hastanr uzak yol parası oho daha sayarım. Neye yettiricrğimizi sasırdık kuru maaşısımız var bı zaten 😄
Gokturkmom_ Tutaste_ Genel alışveriş ,mutfak alışverişi derken bide bebiş alışverişi çıktı 😅 onunda eksikleri bitmiyor eşime her seferinde liste tamam diyorum yine bişey alıyorum kısır döngü resmen
metemom_ Tutaste_ bebek doğunca 2 katına çıkıyor bir sürü eksiğim varmış diyorsun sürekli alışverişe çıkıyoruz daha tamamlayamadık dün emzikle gaz kemeri aldım uyumuyordu uykusunun arasında ıkınıyordu tam çıkacakken baktım zıbınları da küçük geliyordu zıbın aldım kasaya giderken kot tulum gördüm sünnetinde fotoğraf çekimi yapacağız diye onu da aldım çıkarken 2 bin TL ödedik 😂
Tutaste_ Beyazem- kız nerde yasıyon ben ıkı tursıl bı yumurta süt müt alsam okadar tutuyor tavugu patatesi filan
Rabiul Beyazem- sayıyla mı koyuyosun kız her şeyi 3.5 tl 4-5 günde bitiyor ya da çok yemiyorsunuz 🤷🏼♀️
Gokturkmom_ anneadayi_ Biz pazara 2 haftada bir gidiyoruz genelde meyve bittiyse eksik varsa değişiyor tabii
Tutaste_ Gokturkmom_ aynen oyle. Kocalar ne yapsın cidden çalış gel evin derdi eş derdı cocuk derdi simdi 😄😄 e misafirin gleiyo dpgum için uzaktaysan artı alışveriş yapıyon cidden zor
Beyazem- Pamuk 😅 arada kaçamaklar oluyor tabi ama yetiyor çok şükür, keyiftende kısmadığımız halde yani😅
Beyazem- Tutaste_ balıkesirde oturuyorum ya cidden herşey dahil elhamdulillah keyfi şeylerde çok var yani kısmıyoruz kendimizi