Gzemmsvr Kızlar ilk beta değerim 47.9du iki gün sonra tekrar gittim iki katına çıkması gerekirken 3 katına doğru çıktı 145 oldu sizce neden böyle bsey yaşayan var mı doktor değerin baya iyi artmış dedi 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı
Kudenova Gzemmsvr canım reglin kaçıncı gün gecikmesinde öğrendin ilk betanı? Bu arada gayet güzel artmış. Çok artması seni endişelendirmesi aksine daha rahat ol🥰
Gzemmsvr Sumisali_ güzel yani demi normal olanın dışında ya onun için normal olan iki katı ya ondan merak ettim
Aslaninannesi_ Gzemmsvr canım daha verme beta takibi yapmak çok stresli emin ol ben bir kere verdim 94 çıktı 2 gün sonra verdim 331 çıktı doktor daha vermene gerek yok dedi bir hafta sonra kese görüldü zaten direk doktora gidebilirsin yani beta ile uğraşma artık
Gzemmsvr Aslaninannesi_ doktor kese için 10 gün sonra gel dedi o zaman tekrar kan vermim ilk ya çok meraklıyım suan
Aslaninannesi_ Gzemmsvr bence verme benimde ilk . Burda ben görüyorum beta takibi yapıp düştü mü düşük mü geldi gerçekten inanılmaz strese giriyorlar sen folik asitine başla sağlıklı beslen ağır kaldırma bolca dinlen 10 gün sonra keseni görürsün stresten uzak dur