momandchild Ben ilk oğlumu Kadir gecesinde doğurdum :) bu sefer de ramazana denk geliyor bakalım Kadir gecesini bulur muyuz 😅
blogmomies hatice_aygun2 Pozitif düşünmeye çalışın ve hamileliği güzel geçirin 🥰 Düşündüm düşündüm ben bak doğdu da 6 buçuk aylık oldu bile 🥰 Sağlıkla doğurun 🥰
Esrakcshn Minicikbal 30 Mart gözüküyor ama doktorum sezeryan yaparsa bayram öncesi herşey yolundaysa doğumu gerçekleştirebilir ❣️
Beyzaus BetulSahin5444 benim de 1 Nisan 💕 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti ne sizinkinin belli mi 🥹
01Hacer01 Tam 16 haftalığız bugün cinsiyeti öğrendik kızım olacakmış. 3. Kızım olacak, kızlarım çok konuşkandı şimdi evde 4 kız olacak inşallah adam kaçmaz 😄
Beyzaus BetulSahin5444 evet fetal DNA yaptırmıştım tarama testlerine girmemek için öyle belli oldu 11 haftalıkken 🥹 kız benimki 🌸
Gizeminannesi Minicikbal kızıma hamileyken de bu ayda doğum yapmıştım 3 Nisan bu bebeğimde de tahmini Mart sonu Nisan başı ❤️🥰🧿
Sazenin Hatice2610 12+3 te gitmiştim en son daha erken dedi doktor, bir ay sonrasına tekrar gel dedi 16+3 te tekrar gidicem bir hafta sonra inşallah o zaman öğreniriz 🧡🌿