Tospkkk epidural çok çok güzel birseymis iyiki almışım yine doğum yapacak olsam yine epidural isterim acı hissi hiç olmuyor benim rahmi jel ile açtılar 3 cme kadar dayanbildim ondan sonra epidural verdiler epiduralin etkisi de bende 1 saat kadar sürdü daha sonra açılma 5-6 cm açılma olduğunda suyumu patlattılar sancılar sıklaştı epiduralin etkisi de azalınca daha bir sıklaştı ağrılar dakikada bir geliyordu anestezi uzamni 2. Dozu verdi 5 dakika sonrası yine rahatladım gelip ebeler muayne falan ediyorlardı sadece ellerini hissediyorum ama acı yemin ederim sıfır hiç hissetmiyorsun çok rahattı en son 7-8 cm açılmam olduktan sonra bebeğin baskısı çok arttı doğum serumu verdi doktor onu da aldıktan sonra hemen doktoru çağırdılar doğum başladı diye 2 ıkınmada bebeğimi aldım kucağıma biraz yırtık oluştu ona da estetik dikiş atıldı şuan sadece dikişin ağrısı var biraz kişiden kişiye değişir iyileşme süreci bugün kantaron yağı ile pansuman yapıcam inşallah hemen toparlarım ama hiç korkma herşey gelip geçici kucağına bebeğini aldığında hiçbir ağrı sancı hiç kalmıyor artık bitiyor