Kbrabrkci1_ Nefes darlığı yaşıyorum normal mi arkadaşlar arada bir hala kasik ve karın ağrısıda yaşıyorum sizler nasılsınız nasıl ilerliyor haftanız
kekremsi Kbrabrkci1_ büyük tuvaletim geldiğinde ciddi karın ağrısı yaşıyordum regl gibi, şimdi devam ediyor ama hafif
obli Kbrabrkci1_ ben de konuşurken nefes darlığı yaşıyorum. Şimdiden böyleyse ileri haftaları düşünemiyorum. Ara sıra kasık ağrım oluyor ama bol su içmek işe yarıyor.
Baharer321 kekremsi canım o bendede oluyordu tuvaletten hemen sonra adet olcak gibi oluyordum dpktoruma danıştım idrar yolu enfeksiyonu olduğu için bu ağrıları yaşamışsınız dedi ilaç verdi sen dktoruna danıştınmı
Kbrabrkci1_ obli bende asla anlamıyorum kan basıncı yükseliyor ondan diye söyleniyor ama doğru olabilir mi
Mrvsmt2502 Kbrabrkci1_ yarın 9. Haftaya döneceğiz. Devamlı sanki koşmuş koşmuş oturmuş gbi nefessiz kalıyorum. Tansiyonum hep düşük bulantım var halsizlik var hamile değil hasta gibiyim.
Fatmanurakbltttt Kbrabrkci1_ bende nefes darlığı yaşıyorum uzandığım yerde sanki uzun yoldan gelmiş gibiyim ilerki haftalarda nolur inan bilmiyorum
kekremsi Baharer321 gebe okulu için doktorlar gelmişti onlar normal demişti. Şu an hafif ya da neredeyse yok o yüzden üzerine düşmedim. Ama bir önceki gebeliğimde de aynı sıkıntıyı yaşamıştım