twinsmom__ Sifaa1316 duphaston, progestan ilk zamanlar ağır geliyo Bünyeniz alışmazsa konusun doktorunuzla belkş vajinal yoldan kullanın der🌸
melegim01_ Sifaa1316 yapar uyku cok yapar bende kullanıyorum vajinal ama uyku yaptıgı ıcın agızdan kullanmıyorum kafamı kaldıramıyrdum
xEndless Sifaa1316 Ben sabah akşam kullanıyorum doktor sabah vajinal akşam hap gibi iç dedi uyumaya yakın içiyorum daha iyi oluyor sizde öyle yapabilirsiniz
Eylul41 xEndless bende ağızdan aliyordum dun perinatalog agizdan degil vajinal yoldan alcaksin dedi acaba fitil olarak dahamk etkili progestan
Sifaa1316 xEndless İyi de vajinal yoldan kullanılan farklı değil mi bendekinde ağızdan alınır bilgisi var 🙄
xEndless Eylul41 iyice ittirmen lazım vajşnal daha etkili nedense benim doktorum sabah vajinal akşam hap gibi iç dedi vardır bir bildiği dedim öyle kullanıyorum şuanda
Fatmanurakbltttt Sifaa1316 evet yedikten bi saat sonra falan baş dönmesi göz bulanıklaşması uyku yapıyor doktor bana fitil olarak kullan dedi onuda yapınca akıyor bende gece uyumadan önce içip öyle yatıyorum hissetmiyorum halsizliği
DENIZ_55 Sifaa1316 yapar canım bende kullanıyorum doktor bana vajinal al dedi ama izin verse ağızdan alirdim bende
xEndless Sifaa1316 progestan 200 ml hem ağızdan hemde vajinal kullanılabilen bir ilaç, beyaz renkli hemen hemen fındık büyüklüğünde 😊 merak etmeyin ama aklınıza takılırsa en iyisi eczaneye ya da doktorunuza danışın
Ayysuu Sifaa1316 uyumadan ıc ve uyu hıc bır etkısını gormezsjn canım bende uyumadan ıcıyordum hıc bır etkı hıssetmıyordum doktorum soylemişti
2cocukluana_ Sifaa1316 ağızdan değil mümkünse vajinal fitil olarak kullanın yoksa aksama kadar sersem geziyosunuz