dygsss Pamiramsi ben verdim valla ne çıkacağını bilmiyorum benimde düşük çıkar heralde hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
dygsss Pamiramsi 3 gibi verdim umarım düşer e nabıza inşallah sende dönünce güzel haberlerini bize verirsin 😍
Pamiramsi Ahs34 dün ilk çıktığında da atmıştım bugün kurudu artık tabiki ama bugün öğlenli gibi net değildi kurudukça belirginleştii
Innerglow dygsss ya çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim
Pamiramsi dygsss ay everettttyytt çok sevindim hayırlı olsunnnnn dua et şimdi bana hamile duası kabul olur agahaha 😂🤲🏻🤩
dygsss Allahım sen bu ismini bilmediğim pamiramsi😂 adlı kuluna en yakın zamanda hamilelik nasip eyle, kucağını doldur, sağlıklı bi bebek nasip et 🙏🏼 inşallah Allah nasip etsin en kısa zamanda 🌸🫶🏻❤️
Sosyalbiri dygsss canım testinin markası ne? Benim de bat 1 Ekim bugün yani. Sat 6 Eylül döngüm kısa. Son birliktelik 18 Eylül. Bende de pozitif çıkıyor ama aşırı silik ilk çişle bile üstelik🥺
dygsss Sosyalbiri bi kaç gün sonra yeniden yap canım ya de direkt kan ver belki çok yenidir testim prodoctor