Kızlar selam sabah oldu hala uyuyamadım. 10 senedir çocuğum yoktu. Miyomlarımdan ameliyat olmaya karar verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Üç ay düşük riski kanamam vardı.Neyse onu atlattık şimdi beyin ventrikül ve böbrek genişlemesi dediler amniyosentez istediler.Pzartesi randevum var. Bakıyorum millet yazmış ki kaynanam öyle böyle herkesin derdi kendine ama bilin ki onlar faso fiso… Çok çok boşanırsın kötü kocadan kaynanadan. Ama evlattan boşanılmaz. Bazen doğuma gidiyorum heyecanlıyım yazıları okuyorum. Öyle özeniyorum ki ne güzel demek sağlıklı her şeyi. Zaten erken doğum riskimde var. Kızlar Hz yunus gibi balığın karnındaymışım gibi… Öyle dert ki bilinmezlik çukuru. Ne ana ,baba, kardeş, eş kaynana,görümce hiçbiri önemli değil. Okuyan olur mu bilmem ama dua edin de sonuçlarımız temiz çıksın. Nasıl geçecek bu günler Allahım yardım et .21 haftalığım çocuğa bir çorap almadım kaybederim diye. Şimdi de bu … Allah büyük… O yüzden kaynanamın kaşı görümcemin dili aman boşverin . Sağlıklı mısın sağlıklı mı çocukların o zaman senden daha şanslısı yok dünyada. Uzattım çok hamilelere sağlıklı doğum ,günahsız sabilere de hastalıksız tertemiz bir gelecek diliyorum.