Sinemiss Merhaba kızlar✋🏼☺️ Şuanda 34+3 deyim haftaya perşembe günü istanbul dan ankara ya gitmemiz lazım kendi arabamızla gidebilir miyim? Aranızda var 35. Haftalarda yolculuk yapan?
deletedmom734 Sinemiss 5.ayımda yaptım kendi arabamızla aşırı sıcaktı ayaklarım davul gibi olmuştu ve aşırı sık tuvalete gidiyordum sürekli mola verdik opetler sağolsun 😁
Aysel4497 Kardeşim yapmıstı sakaryadan niğdeye herhangi bir sorun olmadı ama sık mola verdiler ve her molada yurudu cıkmadan önce doktorunuza bir sorun yıne de ilk 3ay önermiyorlar ama ben mecburıyetten ilk 3aylık sürecte yapmıstm
Sinemiss Aysel4497 aynen salı günü kontrolum var soracağım ama buradada tecrübeli annelerden bilgi edinmek istedim☺️ Kısmet giderim inşallah sorunsuz😃
Sinemiss deletedmom734 sıcağa gerek yok az bi uzatmayım benğmde davul gibi oluyo vallaha arkada uzanarak giderim diyorum ama bakalım 🙈☺️
Aysel4497 Sinemiss içinizi ferah tutun bir şey olmaz belinize koymak için yastık alın nasılsa kendj aracınızla gidiyorsunuz uzun süre aynı pozısyonda kalmamaya dikkat edin bide sıvı alımına dikkat edince sorun olacagını sanmıyorum ıyı yolculuklar🙏🏿