Zehrayza Kızlar sezaryen ameliyatta tepedeki ışıktan ameliyat anını gören çok oluyormuş sizler böyle bi tecrübe yaşadınız mı bi korku oluştu bende 🤦🏻♀️
_moom Zehrayza ben gördüm ve tansiyonum düştü🤣🤣🤣 bağırdım, beni kestiğinizi görüyorum şunu başka yöne cevirin dedim gülüp cevirdiler az daha bayılıyordum Kan tutuyor beni🤣🤣
Zehrayza _moom kan tutmuyo aslında diyorum ya kolumdan kan alırlar yada başka durumlar da aşırı soğuk kanlı oluyorum ama kendimi kestiklerini de görmek ne biliyim ya çok tuhaf geliyor zaten bide ilk gebeliğimde çok ağlamıştım psikolojik olarak tükendiğim bi dönemdi travma kaldı sanırım aşırı korkuyorum aslında
Yasmncm Bana da öyle demişlerdi ameliyata başlamadan bakmıştım bişey göremedim ameliyat anında aklım hep bebkteydi aklıma bile gelmedi böyle şeyler dusunmeyin
Zehrayza Yasmncm ah ah düşünmeden nasıl durcam sesler o ortam vs ya çok heyecan yaparsam ya tansiyonum düşerse ya midem bulanırsa falan derken her gün kendimi ikna edip akşamına yine strese giriyorum
Zehrayza Cosimaniehaus hiç bilmiyorum özel hastane ama eski mi yeni mi ben en iyisi girer girmez tepedeki ışıktan görmek istemiyorum ona göre ayarlayın falan diyim de önlem alsınlar 😂
littlemiddle Burada okumuştum ışıkların kenarına yansıma oluyor ayna gibi görünüyor falan diye, baktım baktım benimkinde öyle bir şey yoktu göremedim yani 😁
Edsn Zehrayza bakarsanız görürsünüz bakmayın sakın gerek yok gereksiz korku oluşturmayın amleiyat anında tansiyonunuz düşmesin sakin kalmak önemli olan
Zehrayza Edsn ama şimdi nasıl bakmadan durcam gözüm kayar kesin 😂 bide aşırı tansiyon düşüklüğü yaşayan biriyim ben
huysuz__ Zehrayza yok ya özellikle baktım bişe göremedim, zaten panik çeneme vuruo benim, çocuk çıktıktan sonra uyutuyolar sormadan etmeden😁
Zehrayza huysuz__ ya bende kan alırken falan bakarım aslında ama kesildiğimi görme fikri de biraz korkunç geldi
Edsn Zehrayza valla bakarsanız kendinize zarar,ben daha önceki doğumda bakmadım 3 hafta sonra tekrar doğumum var bakmayacağım fenalaşabilirim ne gerek var
Zehranisa25 Zehranisa25 ahahha güzeldi valla sonradan izlediğimi farkettiler çevirelim mi dediler yok dedim dikiş atılana kadar izledim 😂
Evhamlikurabiyeanne Benim gözlerim 4 numara her iki ameliyatimda da baksam da göremedim.En sonkinde belli belirsiz kanli beź parcalari gördüm gibi oldu beni kan tutar zaten sonra sakinlestirici istemistim onu yapmislar uyumusum
Aslaninannesi_ Zehrayza bende öyleyim ya nasıl olacak bilmiyorum tansiyonum düştüğünde hemen bayılan biriyim bide 😀😀😀
Lenay223 Zehrayza bende herşey görünüyordu ama bir kere bile bakmadım kafamı biraz çevirip tavana baktım bir tek herşey bittikten sonra kanı sildiler onu gördüm keske yine bakmasaydim gözümün önünden gitmiyor