Leyli_gul Kızlar 28 haftalık hamileyim akşam 7den beri bir sancı giriyor 10 dk aralıklarla nefesim kesiliyor kasıklarımda acımaya başladı gaz sancısı mı sizce sıcak içtim soda içtim yattım Hiçbişey geçirmedi doktora gitmeli miyim ?
MMehtapceylan Leyli_gul Belki gaz sancısıdır bende de gaz veya büyük abdest olunca karnımın yanlarına sancı giriyor yürütmüyor bile
Leyli_gul MMehtapceylan tuvalete de çıktım ama geçmiyor belime de vuruyor uyuyamıyorum ağrıdan doktora gideceğim olmadı
MMehtapceylan Leyli_gul evet evet geçmezse git tabi ki haftanda daha erken riske atmamış olursun geçmiş olsun bu arada 🥺
Leyli_gul MMehtapceylan çok sağol umarım geçer gidiyorum şimdi inşallah bişey çıkmaz yoksa çıldırıcam sancıdan
MMehtapceylan Leyli_gul inşallah geçer yaa sakin kalmaya çalış Benimde hafta sonu aşırı derecede bel agrım vardı çok şükür bişey olmadı bişey çıkmadı
Leyli_gul MMehtapceylan Geldim şimdi nst bağladılar ama hastane psikolojisinden heralde ağrım azaldı 😂😅
Tomucuk12 Leyli_gul bırı kımyon onermıstı. Gaz ıcın ben belıme sıcak su torbası koymustuk o ıyı gelmıstı gaz yapacak boseymı yedın
Leyli_gul Hamileannem nst felan baktılar Hiçbişey çıkmıyor gaz büyük ihtimalle diyorlar ama hala ben sancı çekiyorum nasıl geçecek bilmiyorum
Leyli_gul MMehtapceylan vallahi nst girdim alttan muayene bile etti ama ben böyle bişey görmedim karnımın orta kısmına dokunamıyorym o kadar ağırıyor ki tuvalete de çıktım iki üç Kere ama yok bu ağrı geçmiyor ben anlamadım ne biçim bir şey
Leyli_gul Hamileannem onuda yapıyorum bacım ama yok geçmiyor salı günü doktor randevum da o belki bir ilaç felan verir
MMehtapceylan Leyli_gul kekik cayo iyi geliyor gaza ve gaz sancısını ama hamileyken zararı var mı bilmiyorum Insallah en kısa zamanda geçer ya havalar soğumaya başladı dikkat edin üşütmeyin insan hemen alttan alıyor soğuğu