raabiiiaaaa Kızlaaaar lansinoh ve avent hariç anne memesine yakın olup akıtmayan biberon var mı ? Kullandığınız veya çevreden duyduğunuz bu ikili çok pahalı gibi yani yoksa mecbur alıcam tabide var mı acaba diye merak ettim😄
Seymalar raabiiiaaaa yok bence😂 zaten bir tane alıyorsunuz red yapmayacak biberon almalısınız kullanma ihtimalinize karşı
Crocus20 raabiiiaaaa kardeşim bebeğinde kullanmıştı çok memnun kaldı bu defa bende bundan kullanmayı planlıyorum. Markası Tommee Tippee…. Sağarak biberonla çok sık beslemesine rağmen hiç meme reddi yaşamadı.
raabiiiaaaa Seymalar yani öyle tabide bir arkadaşım yabancı bir marka demişti ama adını unuttum🤣heralde bunlardan birini alıcam
Seymalar raabiiiaaaa comotomo da baya iyiymiş tavsiye ediliyor çok ama o diğerlerinden de pahalı. Bilemiyorum oğlumda iki sene mama için lansinoh kullandık kaç tane eskittik sayamadım bu sefer de bir tane küçük aldım çanta için avent tercih ettim bu sefer eğer kullanmam gerekirse lansinoha dönerim muhtemelen 😁 red yapmıyor