Melek_m Duzenli adet görüp yani erken yada gec adet görmeden(tam gününde adet görenler) hamile olanlar belirtiler ne zaman başlıyo. Adetin baslangicindami yoksa adetten on gun oncemi basliyo belirtiler 😔🤔🤔🤔😯
Merakliana Melek_m yumurtlama zamanına göre değişir canım. Ama inan bebek bekleyince psikolojik olarak mide bulantısı karn agrısı gögüs sızlaması yasanabiliyor. Zamana bırakman tavsiyem ❣️ Ama enn net belirti kasıklarda igne gibi batma
Zmraemr Melek_m benim adetim düzenli idi ve sadece göğüs hassasiyetinden anladım adetten öncekinden farklı ve uzun sürdü dokunamıyordum üzerine yatılmıyor adetim 4 gün gecikince idrar testinde 7.günü kan testinde çıktı
CansuCaTurkmen Benim çok düzenliydi canım 10 gün önceden belirti vermeye başladı. İdrar renginde değişiklik, göğüslerde daha farklı bi hassasiyet, kokuları daha keskin alma, kasık ağrısı ve 3 gün boyunca anlamsız bi şekilde canımın poğaça istemesiyle şüphelendim ben dayanamadım cok fazla belirtim vardı 4 gün kala gidip test aldım yaptım çok çok silik bi çizgi çıkmıştı hatta anlamamıştım ilk baktığımda 🤦🏻♀️
YagmurDaskn Göğüsleriniz normal büyüklükteyse biraz daha büyüyüp ağırlaştığını hissedersiniz. Ben eşime diyordum artık taşıyamıyor bunları öyle ağır geliyordu 😂. Onun dışında limonu tuzlayıp yiyesin vardı. Karnımda adet sancısı vardı. Ha bugün ha yarın olurum sancısı 😃 Ama günüm geçti ben de çok istiyordum ama test yapmak istemiyordum ümitlenmemek içi. Adetten 5 gün sonra test yaptım hunharca kıpkırmızı ikinci çizgiyi gördüm 😂😂
Melek_m Benim 14 gun var adetime biliyorum cok erken ama kendimi dinlemeye başladım simdiden elimde degil kafaya cok fazla takmaya başladım 😔
RabiaMm Melek_m hayır canım elinden geleni yap, iyi değerlendir önemli günlerini, sonra da Allah’a bırak💕 nasipse olacaktır💕şimdiden stres yapmamalısın😊
GSevda Melek_m adetine 14 gün varsa bu akşam eşinle denemen gerek canım yumurtalıkların canlı olduğu zaman. Sabırsız olma ve bu kadar kafaya takma. Adetini beklemen gerek adetten önce testlerde çıkmıyor. 2-3 gün sende şimdi dene 😉
Tomurcuk18 Düzenli olduğu halde hiç bir belirti yaşamadım, hatta 6 gün gecikince fark ettim😂 bi önceki ay beklemiştim bütün belirtilerim vardı ama adet olmustum o yüzden ertesi ay saldım çayıra modunda takıldım🙈 22 haftalık olduk hala hamileliğe dair bişe yok😂