Onurbanuu Umutz merhaba ben son asamadayım suan ınstagram adresınız varsa bılgı vereyım sıze fıyat vs
Onurbanuu Gamzecabuk ya teansfer asamasında neler yapmam lazım neler kullandınız acaba kalıtelerı iyimi benım yaaa
Gamzecabuk Onurbanuu transfer aşamasında ilk olarak eşim ve bana yumurta ve sperm kalitesi için vitamin verdi bana ilaçlar verdi kullandım. Sonrasında yumurta toplama islemim oldu aşama aşama hep.bilgi verdiler ben taze transfer olmadım çünkü polip ameliyatı oldum bunun içinde 2 ay bekledim. Sonrasında kaliteli olan en iyi emriyomu transfer ettiler tabi bu aşamalarda iğneler ve ilaçlar yine kullandım. Sonrasi için de dua ettim tutsun diye Allah’ıma çok şükür tuttu ve şuan doğurdum. Sende strest yapma kalbini refah tut hersey gzl olur
Onurbanuu Gamzecabuk transferden sonra hangı ılaclar kullanıldı acaba neler yapmam gerekıyo teansfer sonrası
aybikannesi Onurbanuu bahçeciye giden 2 arkadaşımda aşırı memnun kaldılar 1 arkadaşımın problem eşindeydi çok zordu bebek olması ama çok ilgilendiler operasyonlar vs oldu yani ikisininde giden herkesten övgü duydum sadece fiyatların çok yüksek oldugunu söylüyorlar
Onurbanuu aybikannesi evet gercekten yuksek ama ben artık transfer asamasındayım neler yapmam gerek bılmıyorum
Gamzecabuk Onurbanuu ben sadece ilk gün yattım diğer günler ayakta geçirdim hep sadece zorlayan işlere girmedim
Tugcengiz Umutz ben bahçeci altunzadeye gidiyorum Mehmet hocaya . Cuma insallah transferim olcak 83.000 tl . İlaçlar 42.000 tuttu şuan dahada olur. Yumurta toplandıktan sonra Rahim dinlendirme olursa 14.000 veriliyor . Sonra dondurma parası veriliyor geçen sene 18.000 di. Bu sene bilmiyorum ben cuma vericem
papatyaolsun Tugcengiz merhaba, fiyat güncel sanırım. Yoksa ocaktan sonra zamlandı mı acaba tekrar. Bir de misafirhaneleri var mı acaba çok uzaktan gelenler için yardımcı oluyorlar mı? Konaklama da çok pahalı oluyor bir de yabancı olunca her şey zor oluyor
Umutz Tugcengiz Merhaba ben de Özkan hocayla başladım 20 ocakta perşembe günü yani 30 ocakta yumurta toplama işlemi olacak . Siz hangi aşamadasınız ?
papatyaolsun Umutz merhaba araştırdınız mı acaba ? Fiyat vs konusunu? Bir de misafirhaneleri falan var mı acaba ?
Umutz papatyaolsun Merhaba benim kuzenim buraya yakın oturuyor onda kalıyorum bildiğin kadarıyla bir misafirhanesi yok . Perşembe günü yumurta toplamam olacak bu gece çatlatma iğnesi yapacağım
Tugcengiz papatyaolsun fiyatlar güncellenecek demişlerdi biz daha dondurulma parası vermedik konaklama mısafırhanesi yok malesef . Bende Giresun’dan geliyorum şuan 154.000 harcadım. Ben rahim filmlerimi tüm kan sonuçlarımı regliyken tahlil vermiştm yaşadığım ilde . Buraya geliceğim için önceden gereken tahlilleri yaptırmıştım
papatyaolsun Tugcengiz bende de tüm tahliller var canım , bizim 3. Tüp bebek denemesi olacak zaten. Ancak yazın gidebiliriz ama
Yazmet Ben yaptirdim 2021 de benim 4. İdi ama bahçe ise ilk ti ve hamile kaldım çokta tatlı sağlıklı bir kızım oldu gönül rahatlığı ile tavsiye ederim çok ilgili çok tam teşekküllü bir kurum inşallah sizinde herşey güzel olur
Tugcengiz Umutz ben 10ocakda transfer oldum negatif sonuç aldım . Mehmet bey devam edelim dedi ben 1 ay ara verdim bu ay regli olunca arıcam asistanı.
Kubra-1997 Umutz özkan hpcaya bende başlayacağım nasıl bir doktor acaba bana söylemek istedikleriniz var mı
Umutz Başta femara (hap) gonal f , omnitrope ve pergoveris ile başladık .6 gün muayeneye gittiğimde hapı bırakıp bi iğne daha verdi ismini hatırlayamadım şuan . Bu gece saat 1de de çatlatma iğnesi var
Umutz Tugcengiz benim 4 yumurtam toplandı ama embriyolar maalesef yaşamadı tedavi iptal oldu . İstanbul da da yaşamıyorum bir daha anca yazın gidebilirim çalışıyorum