zgeDenizKaramanAtmaca Kızlar merhaba 12+5 günlük hamileyim çok afedersiniz ama 😕 vajinal koku çok fazla aşırı rahatsız oluyorum tahlillerde de Birşey çıkmadı. Bu durumu yaşayan var mı?
Guzelanne56 zgeDenizKaramanAtmaca tahlillerde bir şey çıkmadıysa acaba soğan sarımsak falan yiyorsa onu mu yansıyor anlamadım ki bir ara bende de hiçbir sıkıntı yok sağ ol suyu içiyordum gerçekten yansıyordu olabilir mi öyle bir şey
Dnzaly zgeDenizKaramanAtmaca canım yaşamadım hiç ama kuzenimden biliyorum şey yap özel intim yıkama jelleri var bende kullanıyorum doktora sorup al bide fitil kullanman gerek bş tek sen değil eşin de rahatsız olur bir an önce dediğimi yap bence çok dua edersin bana bide esra ezmecideki özel bölge damlası var özel bölgeni çok saf haline getiriyor sıfır koku onuda tavsiye ederim
Dnzaly zgeDenizKaramanAtmaca iç çamaşırının içini sürekli yıkanıp kuruduktan sonra içini ütüle mikrobu kırılsın
zgeDenizKaramanAtmaca Guzelanne56 çok soğan yiyorum ondan olabilir mi hamilelik ile birlikte oluştu bu koku 🥺
zgeDenizKaramanAtmaca Dnzaly tamam canım deneyeceğim çok teşekkür ederim hiç sevmem böyle pis kokuları da hamilelik öncesi birşey yoktu çamaşırlarımızı bile ütüler öyle giyeriz. Koku hassasiyeti ile birlikte çok sinir bozucu duruma geldi 😔
Sevzercsknr Nioli yağı hamilelikte de kullanılıyor isterseniz doktorunuza danışıp onu deneyebilirsiniz iç çamaşırıniza iki üç damla damlatiyorsunuz yinede doktora danışın tabiki
zgeDenizKaramanAtmaca Sevzercsknr ondan ben de vardı arada damlatırdm çamaşırlarıma ama onun kokuda midemi bulandırıyor rahatsız ediyor 🥺
Guzelanne56 zgeDenizKaramanAtmaca çiğden tuketıyorsanuz maalesef yedıgımız ıctıgımız hersey etkılıyor