Nurr8383 Kızlar ben şuan 4 haftalık hamileyim daha önce bi gebeliğimde kalp durmasından dolayı kürtaj oldum bugün doktor kan sulandırıcı verdi pıhtılaşma olup olmadığı belli değil hamileyken bu genetik testi yapılıyor mu acaba bilginiz var mı
xEndless Nurr8383 Sadece kan vereceksin extra bi işlem yok neden yapılmıyor dediler acaba tuhaf geldi bana
Sevoo06 Merhaba bende 2 gebelik kaybımdan sonra şuan 3. Kez hamileyim ilki kalbi durmuştu 8. Hafta da Sinde 6. Hafta da düşük yaptım İlkinde tabi çok araştırılmasını istedim bir çok dr gezdim ama ilk gebelikte araştırma yapılmadığını söylediler 2. Gebeliğimden sonra da kan pıhtılaşması olabileceğini düşünüp o teste gönderdiler ve kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim sadece kan testi vererek genetik merkezler de öğrenilebiliyor ben özel de yaptırdım yani hastaneler de varmı bir bilgim yok şuan 3. Kez hamile kaldığımda dr um hemen kan sulandırıcı iğne ve corasprine başladı 9 ay bu şekilde gideceğim. Size gelecek olursam dr um demişti ki sende kan pıhtılaşması çıkmasa bile senin tekrarlayan düşüklerin olduğu için ben yinede sana kan sulandırıcı başlardım demişti hatta bir arkadaşımda benim gibi 3 Kez tekrarlayan düştüğü olmuş kan pıhtılaşma testi vermiş ama kan pıhtılaşması çıkmamış onunda ona rağmen hem iğne hem asprin le doğum sürecini geçirdi yani sizin şuan asprin vermesi çok iyi olmuş eğer yapılıyor sa bence hiç beklemeden o testi yaptırın ve sonucuna göre iğnenize de başlayın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Nurr8383 Sevoo06 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için aylaamomm mesleğimden dolayı çok büyük bir ilde yaşamıyorum ama kime sorsam öyle dediler haklısınız doktoru değiştiricem