Ecearya Nur0092 ilac igne hatta surekli yatis vermesi lazim bu uzunluga endise ettirmek gibi olacak ama iyiliginiz icin soylemek istedim. Bence baska doktora gitmelisiniz.
Ecearya Nur0092 ben 38 mm den 30 a dustum kanamam oldu ve acil serklaj yapildi. Siz buradan hesabinizi yapin bence bebeginize dikkat edin derim :)
Ela51 Lucky çok teşekkür ederim en son 27 demişti şimdi ne bi bilgim yok yediğim iğneleri ilaçları görseniz şaşırırsınız Doktor çok sık ilişkiye mi giriyorsunuz dedi halbu ki kaç aydır en fazla 3 kez olmuştur Düşünün bide ilişki olsa kimbilir ne olur
Damla-bartu Nur0092 bende 22 haftalıktan beri var ewet yasak kesinlikle şuan 34+3 o günden beri progestan fitil kullanyrm sabah akşam
Mrvslck @Damla-bartu# Damla-bartu bende nidicart ve Progestan 200 mg kullanıyorum 2 tane sabah 2 tane gece ama ilaç sizde de geri geliyor mu hastane de yattığımda hemşirelerin geri gelmemesi gerekiyor demesi ama her defasında geri gelmesi 🙈
Depresif_polyanna Kacinci haftadan sonra riskli bu durum ? Ya da kac haftalıkken ölçüm yapılması lazım?
GamzeCan Depresif_polyanna her haftada riskli bi durum canım. Coğu doktor ihmal ediyor bi belirti vermeden ölçüm yapmıyolar. Burda öyle bebegni kaybeden cok arkdsımız var. Bende de kanama oldu da 22. Haftamda öyle anladık kısaldığını
GamzeCan Sena_1997 32. Haftadadayım canım suan 30 mm benmki. Ya normalde 40 ve üstü olması gerekiyor seninki cok düşük değil ama bikere değerin oynamıs bundan sonra baktır olur mu?
GamzeCan Sena_1997 korkma her doktor farklı değerlendiriyor bunu. seni gören bilen doktorun canm biz ne desek boş o sorun yok dediyse yoktur kafana takma
Lucky Ela51 hiç şaşırmam🤣 hamile olduğum günden beri progestan dostum oldu sonra pruloton da eklendi ciğer geliştirici de süsü oldu 🤣 böyle böyle 30 u doldurmak üzereyim. Yatmaktan zaten kemiklerim benden bagımsız hareket eder oldu 🤷♀️ Size istirahat verdmi gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
Damla-bartu Ela51 riskin baya var demekki kuzum ilişki kesinlikle yasak böle bi durumda benim aklıma bile gelmiyo kuzum zamanında gelsin yeterki
semadem Nur0092 benim fikrim riske atma canim hic haftalarimiz ayni bu zamanlara kolay gelmedik az kaldi insAllah
Ela51 Damla-bartu benimde hiç aklıma gelmiyor kasılmalar sancılar derken ilişki falan YÖK gözümde benekten daha önemli değil zaten ☺️🙏
Ecearya Nur0092 24. Haftamda oldum. Riskliydi ama eger yapmazsak bebegimi kaybedecektim. 30 mm olmustu rahim kisaligim 38 den dusmus. Bi de 1cm acikligim vardi. Ondan doktor da bunu uygun gordu. Simdi 28. Haftamdayim Allaha sukur.
Mrvslck Nur0092 canım bence de dikkat etmelisin kullanılması gereken tüm ilaçları kullanmama rağmen 25. Hafta 35mm 27. Haftada 26 mm 29. Hafta 17 mm düşmüştü acil yatış verildi 10 gün hastane de yattım kasılmam da vardı şimdi evde yatıyorum sadece lavabo ve yemek işin kalkıyorum 32 olmak üzereyiz inşllah 🤲🏻
Damla-bartu Mrvslck ewet gelmesi normal ama ben sabah kullandığım ilacı yapıp en az 1 saat yatyrm gelmesin diye gece yatrken yapyrm sabaha kadar duruyo gün içinde akıntı şeklinde bütün gün geliyo normal