Edaanurr Eskişehirde önerebileceğiniz devlet ve özelden doktor önerisi alabilir miyim ilgili alanında iyi olan🥰
Offffffd Edaanurr Eskişehir şehir hastanesi Halime kılıç İlgili, sakin ve her ayrıntıyı çok güzel anlatıp gösteren bir doktordur
Damlanurkrdg Edaanurr özelde zafer bütün çok iyi doktor Şehir hastanesinde Hüseyin Oğuz yuvanç ben çok memnun kalmıştım eşi Tuba hanım ona da çok iyi diyorlar
aden026 Edaanurr Batıkent özel Ümit Hastanesi’nde Murat Şenol a gidiyorum. Çok nazik, güler yüzlü, anlayışlı ve alanında başarılı bir doktor.38 haftalık olduk herhangi bir sorun yaşamadım.
Edaanurr Tsknaltunts doğum yaptınız mı peki benim 2. Gebeliğim kızım baska sehırde doğmustu buraya yenı geldık o yüzden cok tereddutteyım
Ebrubayar Anadolu hastanesinde tanser Şenses mükemmel doktor ilk doğumumu ona yaptım nasip ikincide artık
Edaanurr Ebrubayar doğum süreciniz iyi miydi peki benimde ilk doğumum çok güzeldi ama maalesef buraya tasındıgım için doktorumuzla yollarımız ayrıldı cok tereddut ediyorum🤦🏻♀️
edaydn Gürlife Ramazan Bayırlı. Hakkındaki yorumumu başka birisine daha uzun ve detaylı olarak yazmıştım. Profilimden bakabilirsiniz siz de😊
Sevilay2626 Edaanurr Batıkent ümit hastanesi Murat Şenol a gidiyorum. Zaten çok tavsiye edilen bir doktor kendisi bende çok memnunum çok ilgili ve istediğim zaman ulaşma imkanım oluyor nasipse doğumumu da orada yapacağım ☺️
Edaanurr Sevilay2626 öyle mi bi bakayım bunu çok duydum ilk doğumum farklı bır sehırdeydı doktorum cok mükemmeldi oyle doktor arıyorum o yüzden de zorlanıyorum doktor konusunda🥰