Kevser2478 Eminenurrr1 benimde ilk doğumum 2 cm’ye yaklaştı açılmam bir gün önce ise nişan geldi parça parça gelmeye devam ediyor, düzensiz sancılarım var, suyum gelmedi henüz, Dün kontrole gitim bebek hareketlerini say başlayınca gel dediler
mavi-kelebek Bende 38+6 da doğurdum geçen hafta sakin ol nişan geldikten 10 saat falan sonra yavaştan sancılarım başladı evde çektim sancılarımı gitmedim hastaneye 5 dk bir olunca gittim 4 cm açılma var dedi suni sancıyı kabul etmedim yatış yapıldı odamda sancıları çektim yaklaşık 5 saat sonra 8 cm açılma olunca doğumhaneye aldılar normal doğumu yaptım
Eminenurrr1 mavi-kelebek nişan geleli üç gün olmasına rağmen ağrı sancı hiçbir şey olmaması biraz tedirgin ediyor beni artık normal doğum olmasını çok istiyorum
mavi-kelebek Hiç durmadan inşirah ayetel kürsi ihlas okudum abdest alıp namaz kıldım sadece son yarım saat zor geris emin ol hiç zor değil Allah yardım ediyor
Eminenurrr1 Kevser2478 bana da hafta sonu doğar büyük ihtimalle doğmazsa da pazartesi gel dedi ama pazartesi napıcak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Pazartesi 39+2 oluyorum