Kardelennnsen Kocaeli körfez de oturuyorum 25 haftalık hamileyim devlete gidiyorum ama özel hastane fiyatlarını merak ediyorum her açıdan kafamda bilgi olsun. Yeni doğum yapanlar varmi fiyatlar nasıl
Evrimnbe Kardelennnsen akademi 42 medical park 46 cihan 36 marmara 30 bu civarlardaydı 3 ay önce her ay zam geliyo muayenelere de doğumlara fiyat sürekli değişken bir de kart nakit ve normal doğum sezeryan da da fiyatlar ekstra değişiyor ama ortalama böyleydi
Pembesarelle2 Kardelennnsen Atakent Cihan Hastanesine gidiyorum 34 haftalığım 12. Haftamdan itibaren gidiyorum doğumum orada olacak nasipse. Doğum paketi 60 bin Doğum 30 bin eğer fatura ve kredi kartı ile olacaksa 32bin + anestezi 1500₺
Figen1-2 Bende Atakent hastanesine gitmeyi düşünüyorum Betül hanıma. Körfezde oturuyoruz. Biraz uzak gibi ama doktor iyi olduktan sonra onu sorun etmiyorum. Fiyatlar da her geçen gün artıyor maalesef ya
Uulkuuu Bende Betül nalbanta gidiyorum memnunum kendisinden bende körfezde oturuyorum zaten şu an kontroller sık değil sorun olmuyor mesafe