bendeanneoluyorum Kızlar 38 haftalığım bebek hıçkırdıkça kalça tarafımda da hissediyorum bebek kanalda olduğu için mi böyle hissedilir acaba
arcmom bendeanneoluyorum hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz peki dün gece kalp atışı gibi güm güm sesler geldi karnımdan attı sürekli tekme değildi eminim ama ilk defa böyle bir hareketi oldu anlam veremedim sabaha karşıda aynısı oldu neden acaba
bendeanneoluyorum arcmom 2 saniye de bi tekme gibi hafif oluyor peşpeşe sürekli olunca hıçkırık tutuyor
1evremti bendeanneoluyorum 20 haftalığım ben de erken hissettim hareketlerini zayıf olduğum için ☺️ ben de bazen böyle hareketler hissediyorum 20. haftada hıçkırabilir mi bebek acaba, benim ki de hıçkırık olabilir mi🌝
arcmom Aylaa123 evet ritmik şekilde oldu ama bana kuvvetli güçlü geldi yani elimi koymadan bile hissettim atışları 😌😌
bendeanneoluyorum 1evremti bilmiyorum belki olabilir ben çok dikkat etmiyordum şimdi alt tarafımda bile hissediyorum o yüzden dikkatimi çekti
1evremti bendeanneoluyorum doktoruma sordum dün gece merak edip 😁 onlar ilk hareketleriymiş hıçkırık 28. Haftadan sonra dedi 🥰