Tosuncukannesi FairyMoon her hamilelik farklı ben üçünde böyle hissettim regl olacam gibi olmuyorum bir türlü 5 gün geçti baktım hamileyim 😂
Tazeanne56 FairyMoon canım az bir saat önce afedersin beyaz akıntımın içinde tırnak ucu kadar küçük bir kan lekesi geldi 2 Ekim’de bat sence yerleşme kanaması mı
FairyMoon Pharmgirl inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah😊 haber ver burdan test falan yaparsan
FairyMoon Tazeanne56 yaa olsun üzülmek yok bitanem bunda da vardı bir hayr. Olana kadar uğraşacağız çok zor biliyorum bende yaşıyorum ama başka seçeneğimiz yok. Hemen kendini toparla vitaminlerini falan kullan güzelce yemene içmene dikkat et
FairyMoon Tazeanne56 benim genelde regl günüm 1 gün erken 1 gün geç oynar hep. Bugün yine ayyynı regl ağrısı var kasıklarımda galiba bende regl olacağım.
bebegimd7 FairyMoon Adetime baya varken ağrı oluyordu. Birebir aynı ağrı olduğu için anlamamiştım. Olacağım derken 23 gün geçiktikten sonra ogrendim.
FairyMoon bebegimd7 oyy 23 gün hayatta bekleyemezdim. Ben 1 gün falan geçince hemen galiba hamileyim demeye başlıyorum ☺️☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Tazeanne56 FairyMoon inşallah olmazsın canım hayirlisi inşallah tez zamanda kucaklarimiza versin rabbim
FairyMoon Pharmgirl yapmadım yapmaya korkuyorum 🙈 herhalde hamile olsam bile büyük ihtimal ile test ile öğrenmeyeceğim 2 senedir negatif görmekten testten korktum 😞
FairyMoon Tazeanne56 amiiin inşallah canım benim Rabbim bizlere de o güzel duyguyu tattırsın inşallah
Pharmgirl FairyMoon yumurtlaman ne zaman olmuştu canım, benımde ağrılarım alt tarafta geziniyo olucam sanırım:/
FairyMoon dygsss maalesef nasip değilmiş bu ayda. İnşallah Ekim ayında hepimiz beklediğimiz güzel haberlerin mutluluğunu yaşarız. 🤲🏻🌹