Pamiramsi dygsss bunda net görünüyor acaba çatlatma iğnesi yapmış mıydınız eğer yapmadıysanız hamilesiniz kesin bence 😍😍
anneolucam FairyMoon haber verin hamilelik varsa benim regl olmama son 4 günn kaldı deli gibi tatlı yiyen sıcak basan ben normal gidiyor sadece bel ağrım kasık ağrım ve bulantım varrrrr🙄
FairyMoon anneolucam test yapmaya korkuyorum gecikme olursa onu beklerim herhalde moralim bozulsun istemiyorum. Şuan sadece kasıklarımda tuhaf bir his var ağrıda değil sancı da değil anlayamadım sabah iğne saplanır gibi oluyordu🤷🏻♀️
Pamiramsi Dnzaly yaaa inşallah ondandır, ama sadece akşamları geliyor normal mi dün akşam da çok fenaydı bugün akşam da başladı yine 😅
Dnzaly Pamiramsi herkesin ki farklı olur benim 4 gün boyunca geçmedi simdi bugün az geçti yavaş yavaş geçiyor
dygsss Pamiramsi canım hiçbirşey yapmadım sadece iki günde bir ilişki oldu adet bitiminden itibaren ve stres yapmadım
Esrackc FairyMoon evet adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu tüh bu ay da olmadı diye üzülüyordum meğer hamileymişim 🤭
anneolucam Esrackc ayyyy inşallah bende onu yaşarım bu ay yoksa derin bir doktor kontrolune gidicem yeniden başka yollar izlememiz lazım
FairyMoon Tubitumum oyyy maşallah az kalmış miniğinize kavuşmaya 🥹 inşallah doğumunuz da kolaylıkla olur 😍