ArasMom__ Ysg 10 günüm geçti evde test yaptım pozitif çıktı sağlık ocağında kan verdim 6 haftalık hamileydim öğrendiğimde şuan 9+5
Happy2024 Ysg bunu duyan herkes şaşırıyor. Ben 3 aylıkken öğrendim. Ne adet gecikmem vardı ne de belirtim. Kanamam oluyordu adet oluyorum diye biliyorum. 3. Ayımda adet olmadım test yaptım kıpkırmızı. Hastaneye gittim 3 aylık hamileymişim. 💁🏻♀️
Ysg Yavrucanim__ benim annem de yoktur olsa çıkardı diyor hiç umut yok ama insan yine de bekliyor 😅 doktor hamile olabilirsin geç dollenme olabilir dedi ama bilmiyorum bütün belirtiler de var psikolojik mi acaba
Yavrucanim__ Ysg ayyy hiç bilemiyorum ki valla ben de korkudan ne ilaç icebiliyorum ne bişey dikkat ediyorum ama bı dahaki adet tarihine kadar belirsiz olabilirmis beklemek lazimm :))
Yavrucanim__ myangelson o zamana kadar kahverengi akıntıniz oldu mu peki ve öğrendiğinizde bebek kaç haftalikti
myangelson Yavrucanim__ Haziran ayında 3 kere lekelemme yaşadım ama hamilelik değildi doktorlar adet olarak da saymadı birinden biri yumurtlama akintisiydi büyük ihtimalle. Doktora muayeneye gittiğimde vajinal olarak zar zor gördü 5 haftalık dedi ama sonraki haftalarda gidince 1 hafta daha geri çekti 4 haftaymis yani o zaman daha
Ysg Yavrucanim__ benimde lekelenmem olmuştu adete on gün kala simdi 21 gün gecikti yok valla bekliyorum ne zor biseymis 2 yıl oldu
ZuZuM_22 myangelson abla benim. De dün pembemsi bi lekelenme oldu aynısı bu gün de oldu az oluyor amma lekelenme mi ooo ??
ZuZuM_22 myangelson test yapdim dün silik cizgi çikti lekelnme ilk defa yaşıyorum o yüzden bilemedim pek🥹
myangelson ZuZuM_22 o zaman yerleşme olabilir kan verin düzenli artış takip edin hamilelik olabilir testte de silik çıktıysa