Melikebelo Prima dan banada geldi kızlar gelmiyor diye isyanlardaydim ama Prima sağolsun banada yollamış 😂😂
Mother Melikebelo Linç Gelecek Kaç :D canım birazdan burayı dengesizler basar 4 bezemi tenezzül ediyorsunuz nasıl insanlarsınız gelin ben parasını verim vs vs :D
tugbamehmetbaki Ftmnr38_ prima ya üye olin orda kampanyalar var ürünü seçiyorsunuz gönderiyorlar benim bile 1ay sonra geldi
Melikebelo Tubaagbut hyr ne msj ne arama hiç bir şey yapmıyorlar hatta ben evde değilim karşı komsuma vermişler
Melikebelo Mother kusura bakmasinlar tenezzül etmekden değil böyle bir avantaj varsa niye yararlanmiyalim ki dengesizleri kendi haline bırakıyorum
esractn Melikebelo Bende verdim sipariş ama esimin adına da verecektim geçen gun 😂😁kampanya bitmiş artık sanırsam
Eda3460 Dalga geçmek için sormuyorum yanlış anlaşılmasın deneme paketi felan şeklinde mi gönderiyorlar
Zmraemr Eda3460 denemelik içinde 4 adet var sadece 1 ve 2 numara. Toplamda 8 adet. Ama bana sadece 2 no geldi eşimin adına da geldi 2 no.