Gg5348 Elektrikli lansinoh var ama gece falan göğsüm çok dolu olduğunda manuelle biraz boşaltıp emzirmeye pratik bide manuel mi alsam dedim kızlar mantıklı mı memnun olduğunuz manuel göğüs pompası var mı
minisinannesiiiii Gg5348 elektronik pompa al o lazım olur yani çarşıya bi yere gidersin sagar bırakırsın ya da sütün fazla gelir buzluğa atarsın vs ya da çalışıyorsan zaten kesin alman lazım. Ama Manuel bana cok çok saçma acılı geldi elimle Manuel sakınca daha acısız daha hızlı hem de
minisinannesiiiii Gg5348 hiçbir Manuel pompadan memnun kalmadım YouTube da elle sağım videosu var gerçekten hem Manuel pompa dan hem elektronik pompadan daha daha az acıtıyor çünkü ucuna temas etmiyorsun sağarken koyu halkının dışından dışından böyle o yüzden hiç acımıyor
Gg5348 minisinannesiiiii elektrikli var sağıyorum da aslında göğsüm çok doluysa tutamıyor çünkü savaşıyor göğsümle gece çok dolu uyandığımda göğsümü tutmuyor manuel daha mı pratik olur demiştim o zaman almayayım
aybukee10 Dunyam28 philips avent manuel pompanizin kutusu duruyorsa fotoğrafını paylaşabilir misiniz manuel pompasinda farklı dış görünüşler var da