ufbus010315 Kızlar 19 haftalık hamileyim gün içerisinde sürekli olmuyor ama bir günde 2 kere falan bebek göbeğimin altında toplanıyo toplandığı yer sert oluyor sizce bu haftalarda bu normal mi ya hemen geciyo 5 6 saniye bile sürmüyor
Galiba ufbus010315 benimde gebeliğimin başından beri aynı şekildeydi dediğiniz gibi idrara sıkışınca özellikle çok oluyordu magnezyum başladıktan sonra biraz azaldı ama haftam ilerledikçe arttı bu durum doktor normal dedi her defasında şuan 38 deyiz bekliyoruz kuşumu az kaldı. Doktor bı sknti yok diyorsa yoktur stres yapmayın
BusrAsil2019 ufbus010315 bende 19 haftalığım uzandığımda toplanıyor ve hafif acıyor benim sonra geçiyor normal yani
Guzelanne56 ufbus010315 saat 19 da başladı benim de Şu an 25 haftalı inan kitleniyorum artık yani hafta geçtikçe ilerledikçe artıyor bu durum daha da sertleşiyor çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ben
Minnaksever ufbus010315 ben de 20.haftadayim özellikle iki gündür çok oluyordu rahim büyüdüğü için okumuştum.bugun ayrıntılaya girdim perinatolog hiç bi sıkıntı olmadığını yaşadığımın normal olduğunu söyledi.ama çok ağrılı olup da belli aralıklarla olursa o zaman bi kontrol edilir dedi
Aalyaaren Haftaya girdim benim de öyle oluyor bazen bir yerde toplanıyor sertlik oluyor hemen geçiyor bence bu haftalar da hareketleri bu şekilde hissetmemiz normal ilk gebeliğim de kızım da hep bir yerde toplanırdı doğacağı güne kadar da öyle oldu 🤭
ufbus010315 Aalyaaren benimde aslında şuanm20 haftada 1 hafta önden gidiyo bebek ayın 7 sinde detaylı utrason var o zmAn kadar da bekleyemddim size sordum
ufbus010315 BusrAsil2019 ayn benimde öyle oluyo yan uyandığımda olmuyo sırt üstü düz uzandıgımda oluyo hemen geciyo
Galiba ufbus010315 sıkıntılı bı durum değil ama içini ferah tut gidince doktordanda duyunca rahatlarsın
ufbus010315 BusrAsil2019 evet hıckırık gibi hareket hissediyorum 3 4 kere aynı anda hareket ediyo gün içinde uzandıkca hareketleri var özellikle akşamları
ufbus010315 Galiba Guzelanne56 Valla tedirgin oldum kendi doktorundan salı gününe randevu aldım inşallah sorun yok’tur
ufbus010315 Guzelanne56 evet biliyorum hamileleikte bzı şeyler olcak ama insan korkuyo elimde değil yani
ufbus010315 Minnaksever benimde arada oluyo hemen geciyo bakalım salı günü gidicem bazı arkadaşlar magnezyum falan verir demiş o yüzden görmesinde fayda var