dlrbdrd kaçıncı çocuk canım.. bende kontrole diye gittim acile 39 haftalıktım ecm açıklık var ama rahim ağzında yumuşama yok doğurmazsin daha dedi gönderdi.. öğleden sonra 3 de muayene oldum.. gecesi sancım tutdu. 3 de başladı sancı 4 e kadar dayandım geçer daha dogurmazsin dedi doktor dedim kendi kendime.. eşim uyandi ağrım var dedim hadi gidelim dedi 4.20 yada 4.30 da hastanedeydik.. ebe tanıdı zaten sen sabah gelen değil misin dedi evet doguruyorum dedim kız doktor seni yolladı ya daha dogurmazsin diye dedi. Çok ağrım var dedim yat bı bakayım dedi sedyeye yattım muayene etti alttan. Sakın ıkınma dedi. Yattigim sedyeyle dogumhaneye götürdüler direk çatala çıkarttılar ebe önlük giydi eldiven giydi suyu patlattı iğneyi vurdu bı kesi attı 2 kere ıkındım dogurdum.. Gece saat 4.45 de dogurdum inan ki hemen oldu bu olay o kadr hizli gelişti ki anlatamam 15 dk da doğurdum resmen.. doktora bakma kendini dinle ya valla beni eve yolladı gecesi doğurdum Allahtan evimiz hastaneye yakın arabamız da vardı yoksa yollarda dogurcaktim resmen.. benim alttan baskı vardı ağrım yoktu gece bı anda uykudan uyandırdı sancı basladi 1 saat çektim o ağrıyı kendini dinle sen