Fatma ebe harika bi insan evet yasemin hanımda aynı şekilde çok memnun kaldım içimi çok rahatlattı her konuda, eşleri almıyorlar malsef, cekistirmeler hissediliyor benim karnıma bastirdilar bebegim çok yukarda olduğu için haftamız erkendi onun için bastirdilar gögus kafesim çok ağrıdı o yüzden ameliyat esnasinda ama hemen iğne yaptılar oda geçti zaten, anestezi doktorunun eli hafifti bence 2 kere denedi bende pozisyondan kaynaklı ilkte olmadı sanırım ama hiç korktuğum gibi bi acı degildi ameliyat ekibi hiç motive etmediler herkes dediğim gibi buz gibiydi ben titriyodum korkudan iğne yapılırken öne egiliyorsunuz sizi tutan biri var o bile suratıma baktı sadece 2 kelime etmedi, dikişler konusu ilk 2 3 gün zor oturup kalkmak desteksiz kalkıp oturamadim ben ama ağrı olmuyor yattığınız yerde iğneler yapılıyor zaten, karnıma bastirdilar evet odaya geldiğim ilk an 2 kere yaptılar o biraz agriliydi ama anlık bisey zaten, doğum paketim vardı evet, 1 tane ebe girdi ameliyata evet, yarım saat sürmüştür çıkmam bebegim odaya gelmedi yoğun bakıma aldılar cubku ama siz çıkmadan odaya getirmiyorlarmis sanırım tavsiyem bol bol yürüyüş yapmak gaz çıkarmanız bekleniyor zaten merdiven çıkmak iyi geliyor onada