Ruzgar87 Merhabalar Medar artik Medical oldu ve yeni doktorlar gelmiş. Cavide Ali, Yasemin Albayrak Kaya, Şeyma Matoğlu. Bu doktorlara giden,deneyimi olan yazabilir mi?
Ruzgar87 Sibelipekf Zaten normalde o doktora gidiyorum da sürekli fiyatlar değişiyor ve çok bekliyorum muayene için. Aşırı kalabalık oluyor. O yüzden başka hastane bakıyorum.
Kubrasrlozd Sibelipekf bende ona gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama hastane beni çok düşündürüyor. Sırf bu yüzden yeni bi doktor arayışındayım
Kubrasrlozd Ruzgar87 bende yeni doktor arayışındayım. Ama bir türlü karar veremiyorum. Ben ilk çocuğumu medicalpark gebzede yaptım çok memnundum ama doktorum gitti.
Ruzgar87 Beyzsa Eşimin içine yeni diye sinmedi bi türlü o yüzden gidemedim. Ama gitsem Cavide Ali ye gitmeyi düşünüyordum.
Sibelipekf Kubrasrlozd canım medikal çok kalabalık doğum ekibini bilmiyorum ama yüzyılın gece doğum ekibi çok iyiydi bir de iyi doktor bulursan çok iyi seher ve Çiğdem hoca doğumun gece de olsa geliyormuş bir araştır semavi hoca sor birde
Kubrasrlozd Sibelipekf Semavi’yle sürdürüyoruz şuan da takıbı ama bakalım ne olur . Aşırı kalabalık randevu saatimde girdiğimi hatırlamıyorum
Ruzgar_1405 Sibelipekf Semavi hoca gece geliyor ama Seher hanım gelmiyor. Seher hanım gelseydi ona giderdim yine 2 doğumumuda o yaptırmıştı. Bu gebeliğin başında birkaç ay Seher hanım yoktu Semaviyi önerdi onla başladım devam ettim.
Ruzgar_1405 Hilalkula1215 Ergün hocayı biliyorum ayrıntılıya gittim ona. Şakacı bi doktor ama benlik değil. Gamsız bir hali var😅 arkadaşım ilk doğumunu onda yapmıştı 2.ye ona gidiyordu doğuma 1 ay kala covid oldu o sıra Ben de 2.ye hamileydim Benimki doğuma yakındı Ben de covid oldum. Ama onunki ağır seyretti Farabiye yatırıldı hemen sezeryana alındı. 2 ay fln hastanede yattı 2 kez entübe edildi şükür ki kurtuldu. Çok zor zamanlardı Ergün bey hiç ilgilenmemiş arayıp sormamış. Benim yüzyıldaki doktorum bana çok destek oldu o süreçte telefonda. Şükür atlattım ve doğumu orada yaptım.