minikmucizem20 Mesela bugün yemek salçalı oldu mecbur şeker kullandım geçen gün ise yemek tuzlu oldu yine şeker koydum 1 kaşık gebelik şekerinde ne yapacağımı şaşırdım
Pembesarelle2 minikmucizem20 Ölçüm yapıyor musunuz sonrasında kaç çıkıyor değeriniz , yükselmiyorsa sıkıntı yoktur zaten
minikmucizem20 Ayaz_Aybars_mom yazdım açıklamaya salçası fazla olunca salçayı kırmak yada tuzlu olursa tuzunu azaltmak
twinsmom__ minikmucizem20 çok sabırlısınız😁 Bende atarım ama salçasını kırmak için atıldığını bilmiyordum sizden öğrendim teşekkürler😇😅 Gebelik şekerinde maalesef insan ne yapacağını şaşırıyor İlk lokmanızdan tam 1 saat sonra ölçüm yapın yükselip yükselmediğini böylece görebilirsiniz Benim de gebelik şekerim var makarna pilav yediğimde çıkıyo çikolata yediğimde çıkmıyo😅 Yemeklerden sonra ölçüm yapıp sizde neyin yükseltip yükseltmediğine bakın derim ben
Pembesarelle2 minikmucizem20 Ölçüm yaparsanız içiniz rahatlamış olur en azından şeker çıkıyor çıkmıyor mu bilirsiniz 😌
Huzurluve littlemiddle oh vallahi iyi yapmış Ben de cezveyi yaktım içinde şerbet yaparken unutmusum bizden değerli değiller vallahi Keşke hayatımızdaki tüm olumsuzlukları da atıp kurtulabilsek
minikmucizem20 twinsmom__ evet ölçüm cihazım bozuldu tarçınlı sütle bugünü idare edecem yarın eczaneye gösterecem cihaZı
Symstf Bu tarz durumlarda patates kurtarıcıdır tuzlu veya salçalı olduğunda çiğ patatesi soyup yemeğin içine atın bir kaç dakika kaynatıp yemeden önce de patatesleri çıkarırsanız hiç sorun olmaz. Patatesi yemediğiniz sürece yani
Symstf minikmucizem20 glisemik indeks duydunuz mu bilmiyorum özellikle sebze yemeklerinde kullanabilirsiniz. Çünkü sebzelerin bir çoğunun glisemik indeksi düşüktür ve patates gibi glisemik indeksi yüksek şeylerle birleştiğinde birbirini dengeliyorlar