Pelnztrk Kızlar yarın 14 haftalık olacağım salı günü kontrolüm var belli ederse kendini cinsiyet öğreneceğim. Ne kusmam var nede bişey hamile gibi hissetmiyorum. Her kontrol sonrası bi sonrakine kadar herşey yolundamıdır acaba diye endişe ediyorum sizlerde de böyle yaşayan varmı hamileliği ?
Ayse0575 Pelnztrk 16 haftalığız bende hissetmiyorum😅 ne karnım var ne bi şey. Çok mu irediliyoruz acaba ya bazen öyle düşünüyorum
Benanne13 Pelnztrk merhaba 23. Haftadayım hala hanile gibi hissetmiyorum 🤣 başından beri em ufak bi şikayetim olmadı çok sükür hafif göğüs sızlamaları bir de kasıklarda ağrı vardı ama geçtiler hatta korkmustum ama yersizmiş şimdi anlıyorum ki en guzeli hiçbi dert çekmemek 😂😂 sadece karnımda ufak kıpırtılar var ve göbek hafif çıktı sizin de çok rahat gecer umarım 🙏🏻🙏🏻
kuzeymom__ Pelnztrk ay tadını çıkar lütfen aynı senin gibiydim hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyodum ne bir kere kustum ne bi ağrım vardı 25. haftayı bi geçtim dibine kadar hamilelik yaşıyorum inanılmaz zor 🥲 34 e kadar geldim şükür az kaldı diye teselli ediyorum kendimi
HazelSeren Pelnztrk canım bende 14+3 teyim aynı bende de durum korkma boş yere bu zamanlarda öyle oluyomuş benımde pazartesi randevum var inşallah öğreniriz cinsiyetleri🥰♥️
Pelnztrk Belki de çok irdeliyoruz🥲😂 ama ne biliyim insan tedirgin oluyor. Diyorum kendimce ağrın yok kanaman yok ne istiyon Allah’tan 😂
Ayse0575 Pelnztrk evet işte sakin sakin ilerliyor bu güzel bir şey. Sorunlarla o kadar karşılaşmışız ki sorunları hep normal sayıyoruz artık. Sorun olmayınca garip geliyor 😅
Pelnztrk Ayse0575 ya evet benim geçen sene bi kaybım olunca insan tedirgin oluyor korkuyor normal olarak :)
RiRi22 Mis gibi hamilelik geçiriyorsunuz. Bende 1. Trimesterda sadece istahsizdim. Sonra.demir e baslaynca biraz midem bulanirdi ama genel olarak sağlıklı hissederdim. Tadını çıkarın bence 😊
Pelnztrk Valla başlarda biraz bende kasık ağrısı bel ağrısı çektim, halsizlik oldu ama onun dışında şuan hissetmiyorum😂 böyle göbek çıksın hareket etsin bebek istiyorum belki o zaman rahatlarız
ucbebe_annesi34 Pelnztrk canım şükret bnce haline 😅 bnde 14 haftalığım 4 haftalıktan beri kusmam tiksinmelerim bitmedi 5 kilo verdim çok kötü bişe gerçekten ama onu kucağıma alacağım günü bekliyorum herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah 🙏
Pelnztrk Ayy allah hepimizin yardımcıları olsun bende 2 kg vermiştim en son tartıldığımda. Bakalım 🥹 ucbebe_annesi34
Nurckn Kızlar çok şanslısınız ben 7+3 deyim 1 haftadır yatıyorum kese içi kanamam var sürekli Bisey olacak korkusu var. Yatıp kalkıp şükredin valla 😂
ucbebe_annesi34 Pelnztrk tiksinme ve mide bulantısı varsa insan kilo veriyor malesef. Açlıktan ölüyorım ama hiç bişe yemek istemiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun tabikş herkes sağlıkla kucağına alsın miniklerini 🙏
Nurckn Pelnztrk inşallah canım bende öyle yapiyorum 2 gün sonra tekrar gidip acilde baktircam kanama alanina
Nisa51 Pelnztrk bende öyleyim çok rahat çok güzel hamilelik yasiyoru. 16 hafta 4 gün oldu 2 tane kizim var onlarda doğuma kadar kusma oldu kilo vermiştim. Bunda tersi oldu rahat geçiriyorum şükür bel ağrısı dışında başından beri bel ağrısı oluyo