Nazgrr ben 28 haftalık oldum daha yeni 😍 benim de hiç bulantım olmadı başta ama benim hiç rahat olmadı maalesef. 11 haftalıkken lekelenme oldu, kese etrafında kanama vardı. 1.5 ay yattım. Tam kalktım, iyiydim. Detaylıya gittim 20. haftamda rahim ağzı çok ciddi kısalma ve hunileşme vardı. Acil serklaj oldum 20+3’te. Tam taburcu olurken suyum sızdı. Hastanede takip ettiler neredeyse hamileliği sonlandıracaklardı. Ben istemedim. 6 gün hastanede kaldım su sızması az az olduğundan eve gönderdiler. 2 hafta sonra sızma durdu. Sonra da böbrekler ağırmaya başladı. Birinde taş diğerinde genişleme çıktı. Bir de ben sürekli yatıyorum. Sağa yatmamı yasakladı doktor genişleme olduğundan eğer daha fazla genişlerse katater takacaklar. Yani böyle rabbimin 37’leri göstermesi için dua ediyorum. Perşembe doktora gittim. Her şey güzel erken doğum riski ortadan kalmış dedi. Çok sevindik tam eve giderken önümüzdeki araçlar durdu biz de durduk. Maalesef arkamızdaki nereye bakıyorsa durmadı. Bize çok sert bi şekilde çarptı. İnanılmaz korktuk. Allahtan hamile emniyet kemerim vardı, karnımı hiçbir yere çarpmadım ama bu sefer tekrar gitmemiz gerekti hastaneye bu sefer benim diğer doktoruma gittik kendisi hem profesör hem de perinatolog iyice detaylı baktı nst’ye de soktu çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Hatta şaşırdı sen de nasıl su sızdı ya suyun çok iyi dedi 😄 yani durum böyle hala yatmaya devam 😍