gulsc Merhaba. Sabah yaptığım test akşamına bu şekildeydi. Aslında 2 gündür test yapıyorum ilk iki test bu şekilde olmadı onlarda sadece belli belirsiz incecik çizgi vardı zor görünüyordu arkasına ışık tutunca daha netti. Bu test daha belirgin ama güvenemedim. Kuruma çizgisi mi?
Merve_24 gulsc kuruma çizgisi test yapıldıktan uzun süre sonra oluyo diye biliyorum. Testi yapıp bekleme süresinden sonra ikinci çizgiyi gördüysen hcg yi saptamış olabilir. Testi yaptıktan ne kadar sonra o çizgi çıktı bu önemli
Defnezumramom gulsc erken gebelik testiyle ilk idrarla yap o daha net sonuç verir eğer gebelik varsa bariz çizgi çıkar
minikbebegim06 gulsc ya umut vermek istemem ama ben de testi unutup gitmiştim akşam gelince görmüştüm kuruma çizgisi mi emin olamadım diye tekrar yapmıştım ve çok silik çizgiyle öğrenmiştim siz sabah ilk idrarla hiçbir şey yiyip içmeden tekrar yapın
gulsc minikbebegim06 öyle yapmıştım bu sabah ilk idrarla. Çok beklemedim yarım saat anca sonra çıktım evden akşam böyle gördüm.
minikbebegim06 gulsc daha da silikti o yüzden siz yarin sabah tekrar yapın 5 dk içinde bakın sonuca en net öyle öğrenirsiniz ya da kan verin
gulsc Defnezumramom daha önce yaptığım yani gecikmeden yaptığım testlerde hiç böyle bir şey olmadı. O yüzden emin olamıyorum.
Defnezumramom gulsc erken gebelik testleri bunlardan daha net sonuçlar veriyor bende çok test yaptım kuruma çizgisi diye bişi görmedim hele bu kadar belirgin